Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα ομολόγησε η 47χρονη που ήταν μαζί του. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα».

Αναφορικά με τα όσα περιέγραψε, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Όπως υποστήριξε, ο άντρας ήταν ασφαλιστής και λογιστής και σύμφωνα με την ίδια της χρωστούσε χρήματα. Ο 50χρονος, όπως πρόσθεσε η 47χρονη, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα.

Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους και τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροχιά. Όταν ο καυγάς έγινε πιο έντονος, η 47χρονη πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος φέρεται να είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

Τότε εκείνη, όπως κατέθεσε, του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Διαβάστε ακόμη: Matteo Messina Denaro: Συνελήφθη ο επί 30 χρόνια καταζητούμενος αρχιμαφιόζος της «Κόζα Νόστρα»

Επιπλέον, η ίδια φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Αυτό που εξετάζεται από την ΕΛΑΣ είναι αφενός ο ισχυρισμός της 46χρονης ότι είχε οικονομικές διαφορές και τι είδους ήταν αυτές με το θύμα και αφετέρου αν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο.