Σοκ και προβληματισμό έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η βίαιη επίθεση που υπέστη το απόγευμα της Δευτέρας μια 31χρονη γυναίκα, από ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας μόλις 14 χρόνων που όρμησε κατά πάνω της από πίσω την ώρα που εκείνη περπατούσε στην περιοχή Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε η τρομοκρατημένη κοπέλα στην Αστυνομία, ο 14χρονος την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Όταν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει, ο ανήλικος την άρπαξε με τα χέρια του από τον αυχένα ασκώντας της όλο και πιο έντονη βία, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Με την παρέμβαση ενός περαστικού, ο 14χρονος δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο και λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου και κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μαζί του παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και οι γονείς του ηλικίας 51 και 54 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η 31χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί το μέγεθος της βλάβης που υπέστη.