Οι Unboxholics αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τη δύναμη που έχει η τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα νέων παιδιών, που αποτελείται από gamers, διοργάνωσε και πάλι έναν «μαραθώνιο», για τους πυρόπληκτους. Αρχικά ο στόχος ήταν να συγκεντρώσουν 200.000 ευρώ, αλλά κατάφεραν με τη βοήθεια του κόσμου φυσικά, να σπάσουν το φράγμα των 350.000 ευρώ.

Ο κόσμος συνεχίζει και δείχνει την στήριξή του, ενώ στέλνει χρήματα μέσω paysafe και paypal, με αποτέλεσμα ο Σάκης Καρπάς να βγάλει ένα post ζητώντας από τον κόσμο να σταματήσει μέχρι να κάνουν την καταμέτρηση και να ξεκινήσει η μεταφορά των χρημάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή, οι Unboxholics συγκέντρωσαν όσα μπορούσε να διαθέσει ο καθένας, ενώ έκαναν refresh για να δουν το ποσό κάθε φορά. Ο κόσμος που τους παρακολουθούσε και οι ίδιοι έπαθαν πλάκα κάθε φορά που έβλεπαν το ποσό. Μέσα σε μισή ώρα είχαν μαζευτεί 62.000 ευρώ, λίγο μετά 100.000 και μέσα σε τρεις ώρες και κάτι οι Unboxholics, με παλιούς και νέους φίλους, άγγιξαν πάνω από τα 300.000 ευρώ. Οπως γνωστοποίησαν, οι Unboxholics όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον «Ερυθρό Σταυρό».

https://www.intronews.gr/unboxholics-giati-i-prospatheia-tous-na-anadeiknyetai-eis-varos-allon