Πέντε νέες συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Τρίτης από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών στον Κολωνό, με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για δύο Πακιστανούς ηλικίας 50 και 23 ετών και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 ετών. Μάλιστα στους συλληφθέντες είναι και ένας γιατρός (πρόκειται για 65χρονο δερματολόγο). Mάλιστα, όσον αφορά τον τελευταίο, οι βιασμοί γίνονταν ακόμα και μέσα στο ιατρείο του. Οι δύο Πακιστανοί και ο ένας Έλληνας συνελήφθησαν στον Κολώνο, ο δεύτερος Έλληνας στα Σπάτα και ο τρίτος στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.