Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό. Οι αστυνομικοί ερευνούν καρέ – καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στην γύρω περιοχή, με τις καταγραφές πριν και μετά το φονικό να έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που ψάχνουν στοιχεία για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος, που έφερε στη δημοσιότητα το Open, δείχνει το αυτοκίνητο των εκτελεστών, ένα μαύρο SUV με το οποίο έφθασαν μέχρι το σπίτι του βασικού τους στόχου και έστησαν καρτέρι, εκτελώντας τους δύο άνδρες.

Μετά την εκτέλεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο, μετέβησαν στον Σκαραμαγκά και έκαψαν το όχημα με το οποίο πήγαν στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εξαφανίσουν κάθε ίχνος DNA που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Πληροφορίες της ΕΡΤ μετέδωσαν ότι ο αριθμός των σφαιρών που σκότωσαν τον 38χρονο «Ράμπο» είναι ακαθόριστος, καθώς ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει με σαφήνεια πόσες φορές πυροβολήθηκε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.