Θρήνος και οργή επικρατεί στο Ζεφύρι μετά τον θάνατο ενός 8χρονου από πυροβολισμούς με καραμπίνα έξω από σπίτι του.

Το παιδί δέχθηκε τους πυροβολισμούς και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων από άνδρες της ΟΠΚΕ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα του νεκρού παιδιού φαίνεται να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς τους δύο δράστες ενώ οι Αρχές φοβούνται αντίποινα για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ολοκλήρωσαν την έρευνα στο χώρο όπου εντόπισαν 25 κάλυκες από 9άρι πιστόλι και φυσίγγια καραμπίνας.

Με βάση τις πληροφορίες του σταθμού, το 8χρονο παιδί φέρεται να δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι ενώ εκείνη την ώρα στην αυλή ήταν και άλλα μικρά παιδιά καθώς και γυναίκες.

Όπως επισημαίνεται, η έρευνα συνεχίζεται ενώ οι αρχές φέρεται να έχουν βρει μία δίοδο για να εντοπίσουν το πού βρίσκεται ο δράστης εφόσον δεν παραδοθεί.

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Στο μεταξύ, το Open αποκαλύπτει ότι πέρα από το φονικό επεισόδιο με θύμα τον 8χρονο, σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό με άσκοπους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 35χρονος άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα στον αέρα. Μάλιστα, το πρώτο όχημα της ΟΠΚΕ που έφτασε στο σημείο δέχθηκε πυρά με συνέπεια να προκληθούν φθορές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα ενώ διαπίστωσαν ότι πυροβολούσε με καραμπίνα που είχε κλαπεί από το 2009.