Πολλά είδαν τα μάτια μας στις μαθητικές παρελάσεις ανά την Ελλάδα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, πολλές κυρίες (επώνυμες κι ανώνυμες / «επίσημες» κι «ανεπίσημες» / γνωστές και άγνωστες) έκαναν «σημαία» ό,τι πιο… εντυπωσιακό κρύβει η γκαρνταρόμπα τους φέρνοντας στο νου και στα χείλη ένα «μα καλά, που πας;». Εφαρμοστά φορέματα, δεκαπεντάποντες γόβες κι αποθέωση χρυσού μετά στρας, απέτιναν φόρο τιμής σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το προφανές: τη σημασία της ημέρας.

Μία από τις (πιο) φωτεινές εξαιρέσεις που πολύ μας άρεσε ήταν η εμφάνιση της Υπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι ξέρει… πού πατά και τι φορά.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Για την παρουσία της στην μαθητική παρέλαση του Πειραιά (της) επέλεξε λοιπόν ένα κλασικό κομψό midi φόρεμα,  ήσυχες γόβες και για κόσμημα… την ίδια την «ΕΛΕΘΕΥΡΙΑ». Η elegant εμφάνισή της, «διανθισμένη» από το pop ύφος του special edition ρολογιού με τα τσολιαδάκια (δημιουργία του graphic designer Παναγιώτη Φώτου για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση) ήταν όλα όσα μας έκαναν να πούμε: «από εμάς, είναι ένα μεγάλο “ναι”»