Στοχαστές, ερευνητές και ακτιβιστές από ένα ευρύ φάσμα κλάδων θα συγκεντρωθούν στο SNF Nostos Conference 2023 από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 21 με 23 Ιουνίου για να συζητήσουν την πρόοδο της πρωτοβουλίας για την ψυχική υγεία παιδιών & εφήβων, και μεταξύ άλλων, για θέματα, όπως η μοναξιά και οι επιπτώσεις της στην ψυχική υγεία. Ομιλητές θα είναι μεταξύ άλλων η συνιδρύτρια του Bring Change to Mind, Γκλεν Κλόους, η ιδρύτρια του MindUP Γκόλντι Χον, ο συνιδρυτής του March For Our Lives, Ντέιβιντ Χογκ και ο ψυχίατρος Σάντερ Μαρξ.

Όπως γράφει η αποκαλυπτική στήλη Back Door:

«Παρών θα είναι και ο Μπαράκ Ομπάμα, που επιστρέφει για δεύτερη φορά στη σκηνή της «Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), από όπου μίλησε το 2016 κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του.

Στο SNF Nostos Conference, ο πρώην πλανητάρχης θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Ο Ομπάμα θα κάνει βέβαια και τις βόλτες του στην Αθήνα, στην Ακρόπολη αλλά και σε άλλα τουριστικά μέρη και κατόπιν, μαθαίνω, θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές σε νησί των Κυκλάδων».