Σε ένα ματς για γερά νεύρα το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με σκορ 72-71 και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την τρίτη νίκη που θα τους οδηγήσει στους 4 καλύτερους της διοργάνωσης, την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός είδε τον ηγέτη του Κώστα Σλούκα, να αποδίδει τα μέγιστα κατά την διάρκεια του αγώνα και να παγώνει την Ulker Arena, δευτερόλεπτα προτού μηδενίσει το ρολόι, θυμίζοντας την φάση των 16 πριν την κατάκτηση του τροπαίου το 2012. Τότε ήταν που… ο 22χρονος Σλούκας έστελνε με σουτ πίσω από το κέντρο το ματς με τη Γαλατάσαραϊ στην παράταση, ξεκινώντας να χτίζει την παράδοση των κρίσιμων νικητήριων σουτ. Συνολικά απόψεπέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ, με 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ωστόσο, εκτός από τη μεγάλη νίκη, viral έχει γίνει το βίντεο με τον Άγγλο σπίκερ της Euroleague να φωνάζει για το τρίποντο και να λέει στα ελληνικά: «Ώπα, Κώστας Σλούκας. Καλημέρα. Καλησπέρα. Καληνύχτα».

Με ουρλιαχτά υποδέχθηκε το τρίποντο του Κώστα Σλούκα και ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη του αγώνα.