Σε πλήρη αλλαγή της αρχικής της καταγγελίας προχώρησε η σύντροφος του Ruben Semedo, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Η 28χρονη Mariza Centeio είχε βρεθεί έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή στον Άλιμο, όπου είχε φτάσει η αστυνομία και κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού πως την χτύπησε. Αφού έγινε η σύλληψη του Πορτογάλου αμυντικού, αφέθηκε σχετικά άμεσα ελεύθερος, μιας και η κοπέλα ανασκεύασε και έκανε λόγο για μια απλή σκηνή ζηλοτυπίας.

Από την πρώτη στιγμή ο Ruben Semedo είχε κάνει δύο αναρτήσεις στο Instagram, όπου ανέφερε ότι δεν θα ανεχτεί άλλα ψέμματα και πως θα αποκαλύψει σύντομα την πλήρη αλήθεια. Τελικά, η πραγματικότητα τον πρόλαβε, με την 28χρονη να αλλάζει τον αρχικό της ισχυρισμό και τον Πορτογάλο να αφήνεται ελεύθερος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mari✨ (@mariza.centeio)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mari✨ (@mariza.centeio)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mari✨ (@mariza.centeio)

Semedo και Mariza έπαιζαν UNO σε live video στο Instagram

Ο Semedo βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 5 μήνες στο επίκεντρο για υπόθεση βίας, όπως όμως συνέβη και τον Αύγουστο με την κατηγορία περί βιασμού, έτσι και τώρα η καταγγελία εξέπεσε. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προσπαθούσε να πείσει τη σύντροφό του να ανασκευάσει τη στιγμή της σύλληψης, αλλά η διαδικαδία από την αστυνομία είχε ήδη κινηθεί.

Semedo

Semedo

Λίγο αργότερα, όντως ο Semedo βγήκε σε live video, μαζί με τη σύντροφό του και έπαιζαν UNO και ήταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

«Βγήκαν κάποια νέα ότι με συνέλαβαν. Είμαι σπίτι μου. Είναι πρώτη φορά που γίνομαι τόσο ευθύς, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αυτό. Είναι fake news όσα διασπείρει ο κόσμος, για την σύντροφό μου και την σχέση μας, αυτό (το live) είναι για να δείξω ότι είναι όλα καλά. Παίζουμε UNO. Για να το κάνω σαφές και να το θέσω ευθέως. Είναι όλα καλά. Όχι άλλα ψέματα. Για τους ανθρώπους που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά τώρα ήταν απαραίτητο. Τόσα ψέματα, τόσες ιστορίες. Και κανένας δεν με ρώτησε. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Ελπίζω όχι έτσι. Λέγοντας σας τι είναι ψέματα και τι όχι».

Semedo

Στο τελευταίο του story ο Ruben Semedo γράφει: «Φίλοι, οικογένεια και όλοι όσοι νοιάζεστε για μένα, συγγνώμη που δεν απαντάω στα μηνύματα σας άμεσα. Θα το κάνω σύντομα, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν τόσα ψέματα και πίεση για έναν απλό άνθρωπο, που χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου».

Semedo