Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος είναι το νησί γύρω από το οποίο διεξάγονται οι πιο αρνητικές συζητήσεις. Παρά το ότι όλο και περισσότερο χρήμα ρέει στο νησί, για όσους δεν έχουν σκοπό να πάνε για να επιδείξουν εκεί τον πλούτο τους, η Μύκονος έχει αποκτήσει μια πάρα πολύ κακή φήμη.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα μηνών στο οποίο είχαμε την υπόθεση αρχαιολόγων και τις πολεοδομικές παραβάσεις, μετά τις πάμπολλες και φέτος καταγγελίες για την ακρίβεια, το πάρτι με τα ναρκωτικά, το πάρτυ φοροδιαφυγής, τα λουκέτα σε γνωστά κλαμπ και beach bars, έρχεται ακόμα μια καταγγελία να καταδείξει τι γίνεται στο νησί.

Σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στο Intronews.gr από άτομο που ζει και εργάζεται στο νησί, υπάρχει μαγαζί εστίασης το οποίο αναγκάζει τους πελάτες να καταθέσουν με την είσοδό τους το φιλοδώρημα που θα άφηναν στους σερβιτόρους.

Κι αν αυτό δεν φαντάζει και τόσο εξωφρενικό, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν πάει ή έχουν περάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί και έχουν γνωριμίες με τους υπαλλήλους, το φιλοδώρημα δεν καταλήγει ποτέ στην τσέπη τους.