Λύθηκε το αδιέξοδο για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ να αναφέρει ότι η πρόταση της Ομοσπονδίας έγινε δεκτή από τον Αχιλλέα Μπέο, υπό τον όρο να δοθούν 400 μόνο προσκλήσεις.


Ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον αγώνμα μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου, να δηλώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου.

«Θέλουμε περισσότερο κόσμο για να μην υποστούμε όλοι την πίεση από φιλάθλους που θέλουν να δουν αυτό το σημαντικό ματς. Η ημερομηνία “κλείδωσε” εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το αποδέχθηκαν όλοι. Υπάρχει και παρέμβαση του Μπαλτάκου, ώστε με την συνδρομή της αστυνομίας να βάλουμε λίγο παραπάνω κόσμο», σημείωσε ο Στέργιος Αντωνίου σύμφωνα με την ΕΡΤ στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης.

«Αναγκαστικά πάμε Βόλο. Για ακόμη μία φορά ταλαιπωρούμε τον κόσμο και βέβαια η ευθύνη δεν είναι δική μας όπως προσπαθούν κάποιοι να περάσουν. Το καταναγκαστικό να πάμε στον Βόλο με 400 προσκλήσεις δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με την αδυναμία της αστυνομικής διεύθυνσης να προστατεύσει ένα σημαντικό γεγονός για να μην γίνουν έκτροπα. Το έχω πει και εγώ, ότι ο κ. Μπέος μπορεί με την συνδρομή της αστυνομίας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης να ανοίξει λίγο τις πόρτες του γηπέδου. Τα 400 άτομα αν γίνουν μερικές χιλιάδες δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο. Για άλλα γεγονότα έχουν επιστρατευτεί πόσοι αστυνομικοί» ανέφερε ακόμα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Πρόσθεσε δε, πως «για την τοξικότητα ευθύνονται, κυρίως, οι παράγοντες, όμως, οι ευθύνες επιρρίπτονται στην ΕΠΟ. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ η προστασία ενός κοινωνικού γεγονότος. Εγώ λέω ότι μπορεί να γίνει με 10.000 θεατές. Επιτέλους πρέπει οι οπαδοί μίας ομάδας του Βορρά να δουν έναν τελικό με δικαιοσύνη και να μην χρειάζεται να κάνουν 550 χλμ».