Το Squid Game απλώνεται σαν πλοκάμια καλαμαριού (ναι, κάναμε αυτή τη μεταφορά) στην καθημερινότητα και πάρα πολλοί δοκιμάζουν κάποια από τα challenges. Στην ελληνική εκδοχή είδαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Ζήση Ρούμπο να το κάνουν στο The 2Night Show. Στον κόσμο του Youtube όμως, που υπάρχουν μεγέθη μεγαλύτερα από τις ελληνικές εκπομπές, υπάρχει ένας youtuber που επέλεξε το πιο αηδιαστικό και γλοιώδες challenge της σειράς για να δοκιμάσει την τύχη του.

Το dalgona cookie challenge είναι η δεύτερη δοκιμασία που είδαμε στη σειρά, με τον σκηνοθέτη να μας ταράζει στο κοντινό στον ιδρωμένο πρωταγωνιστή που γέμιζε με σάλιο το μπισκότο, με αποτέλεσμα να μας πιάσει μια αναγούλα. Κρατηθήκαμε, το είδαμε ως το τέλος και αφού αντέξαμε αυτό, μπορούμε να αντέξουμε και τον youtuber Matt Stonie.

Ο Stonie έχει 15 εκατομμύρια subscribers και είναι γνωστός ως food challenge youtuber, αφού σε κάθε του βίντεο τεστάρει τις αντοχές του στο πόσο μπορεί να φάει από κάτι συγκεκριμένο. Έχει φάει 120 nuggets, έχει φάει 1.620 πατάτες τηγανητές, έχει καθαρίσει 5 jumbo πίτσες σε μια ώρα και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει κάτι λιγότερο επώδυνο για το στομάχι.

Έφτιαξε ένα τεράστιο dalgona cookie, με αστέρι στη μέση και προσπάθησε να αφαιρέσει το αστέρι από το περίβλημα. Στην πρώτη προσπάθεια το μπισκότο διαλύθηκε με ένα άγγιγμα. Στη δεύτερη έβαλε όριο μία ώρα για να το πετύχει. Τα κατάφερε;