Μια ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε η Zendaya στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας». Από μπροστά το φόρεμα φαίνεται σχετικά απλό, αφού όλη η καλλιτεχνική δημιουργία βρίσκεται στην πλάτη.

Το φόρεμα από τη νέα συλλογή Roberto Cavalli, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό ένα κόσμημα που θυμίζει ραχοκοκαλιά στη γυμνή πλάτη της. Θύμισε και λίγο την εμφάνιση της Bella Hadid στις Cannes με ένα Schiaparelli φόρεμα και ένα χρυσό κολιέ σε σχήμα πνευμόνων στο γυμνό στήθος της. Αν βάλεις μαζί τα δύο κοσμήματα μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο σούπερ ήρωα για το σύμπαν της Marvel πάντως.

Βέβαια, για τους fans της Marvel, η ραχοκοκαλιά που επέλεξε θυμίζει από μόνη της τον εξωσκελετό του Doc Ock, τον οποίο υποδύεται ο Alfred Molina. Μπορεί να ήταν αυτός ο σκοπός, μπορεί και όχι. Εμείς μπορούμε να σκεφτούμε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Πού αλλού παραπέμπει η εμφάνιση της Zendaya

Πρώτον, μπορεί να είναι η κομψή version του χαρακτήρα της στο Dune. Αντικατέστησε τον μηχανισμό αναπνοής που είδαμε στην ταινία με μια χρυσή ράχη, που στο τελείωμα έχει δύο κεφάλια φιδιού. Μιλάμε για έναν τελείως αψυχολόγητο σχεδιασμό.

Θα μπορούσε με αυτό να πρωταγωνιστήσει με αυτή την αμφίεση στο «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον Ben Stiller. Το πρωί θα ήταν κανονικός άνθρωπος  και το βράδυ θα μεταμορφώνεται σε δεινόσαυρος, λόγω των οστών στην πλάτη. Ή ίσως να παίξει και τον λευκό δράκο με τα λευκά μάτια του YUGIOH. Παραπέμπει και λίγο στον Leviathan. Μήπως είναι μια νύξη που δεν πιάσαμε;

Ακόμα θα μπορούσε να είναι ο θηλυκός Scorpion από το Mortal Kombat και το κόσμημα είναι στην ουσία το weapon. Τέλος, μια ακραία θεωρία είναι ότι η Zendaya είναι καταβάθος φανατική οπαδός της AEK και προσπαθεί να εκφράσει την αγάπη της για τον δικέφαλο με κρυφά μηνύματα. Ένα από αυτά είναι και ο χρυσός «αετός» που κρέμασε στην πλάτη της. Ίσως να την δούμε στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ποτέ δεν ξέρεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jasstrend.com (@jasstrend)