O Tom Holland σχολίασε την σχέση του με την Zendaya, σε ένα event για την προώθηση του Spider-Man: No Way Home στο Λονδίνο. Εκτός από ότι την χαρακτήρισε «σοφή κουκουβάγια», μάλλον αναφερόμενος στο μυαλό και όχι στην εμφάνισή της, αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστός είναι ο δεσμός που έχουν αναπτύξει.

«Το μεγαλύτερο θέμα είναι η συντροφικότητα. Ήμασταν δύο φίλοι που αντιμετωπίζαμε τα ίδια προβλήματα ταυτόχρονα, αποκτώντας τις ίδιες εμπειρίες και έχοντας ο ένας σαν στήριγμα τον «ώμο» του άλλου. Ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο μας. Είμαστε αληθινά μια οικογένεια» είπε ο Holland.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι το να γίνεσαι διάσημος στην ηλικία των 19 δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον παίζοντας τον Spiderman, οπότε ήταν σημαντικό για εκείνον να μπορεί να βασιστεί σε κάποιον.

Η Zendaya από την πλευρά της είπε ότι πολλές φορές χρειάστηκε να είναι ο δίπλα ο ένας στον άλλο και να ακούει τα προβλήματά του. δ

«Ό,τι έμαθα από τον Spiderman ή θα μάθω στο μέλλον θα το μοιράζομαι μαζί του και εκείνος με εμένα» είπε στο τέλος αναφερόμενη στο κλίμα ενσυναίσθησης, που τους διακατέχει.

Η διαφορά ύψους δεν είναι πρόβλημα για τον Holland

Ο Tom Holland και η Zendaya αστειεύτηκαν για τη διαφορά ύψους που έχουν, κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης στο “The Graham Norton Show” το βράδυ της Παρασκευής.

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόλπο όπου ο Spider-Man μας περνάει πάνω από μια γέφυρα και με τοποθετεί εκεί», είπε η Zendaya. «Λόγω της διαφοράς ύψους μας… είχαμε κολλήσει ο ένας ο άλλος, οπότε προσγειώνομαι μπροστά του», εξήγησε η ηθοποιός, η οποία είναι ψηλότερη από τον Holland. «Τα πόδια μου ακούμπησαν προφανώς στο έδαφος πριν από τα δικά του».

«Είμαι ο υπερήρωας. Υποτίθεται ότι πρέπει να φαίνομαι cool», είπε καθώς η κοπέλα του γελούσε μαζί με το κοινό. Το ζευγάρι προσπάθησε να δείξει την προσγείωσή του, με τη Zendaya να κρατά ψηλά το ένα πόδι του Holland καθώς τύλιξε τα χέρια του γύρω από τους ώμους της για υποστήριξη.