Χαμός γίνεται στην Αργεντινή με τον Λιονέλ Μέσι και έτσι μια ανυπόστατη φήμη ήταν αρκετή για να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου σε θέατρο, στο Μπουένος Άιρες, με τους ιθύνοντες να βγάζουν σχετικό μήνυμα πως ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν εκεί.

Είναι άγνωστο πώς δημιουργήθηκε, αλλά – όπως αναφέρει η «Marca» – κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Αργεντινός σταρ παρακολουθούσε την «Tootsie», γεγονός που έκανε εκατοντάδες Αργεντινούς οπαδούς να συνωστιστούν στις πόρτες του θεάτρου για να τον περιμένουν να βγει, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (28/03).

Ο αριθμός των ανθρώπων που περίμεναν τον Λιονέλ Μέσι να βγει, ήταν τόσο μεγάλος που από το ίδιο το θέατρο υπήρχε η ανακοίνωση στις οθόνες του χώρου πως ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν εκεί. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό και ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Νίκο Βάσκες, έπρεπε να βγει για να τους πει ότι όντως ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν εκεί.

«Καλησπέρα σε όλους, θέλω να σας πω με μεγάλο σεβασμό ότι ο Λέο δεν είναι εδώ σήμερα”, εξήγησε ο Νίκο Βάσκες, προσθέτοντας: «Σήμερα γιορτάζει, ο Μέσι δεν θα έρθει, δεν είναι εδώ, απλά για να ξέρετε».

Photo credits: Getty Images