Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Μετακίνηση του Ερμή, Δευτέρα 15 από τον Ταύρο που βρισκόταν από τις 4 Απριλίου στους Διδύμους. Βούτυρο στο ψωμάκι των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων, Κριών και Λεόντων. Δυσκολίες για Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 18.

Θέλετε, λοιπόν, να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Ενδιαφέρουσα και παράλληλη ευνοική η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου με μια πρωθητική στα σχέδιά σας Νέα Σελήνη στο κλείσιμό της. Αυτή θα γίνει στις 18 Ιουνίου στους Διδύμους. Στους Διδύμους όμως την Δευτέρα 12 θα περάσει και ο Ερμής γαι να δώσει ζωντάνια και κινητικότητα σε πολλά και διαφορά. Αρχικά στην διάθεσή σας και μετά στην ευστροφία, την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητά σας. Αξιοποιείστε αυτήν την εβδομάδα για να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν στην εργασία -βελτίωση, ανασύνταξη και αναζήτηση άλλης εργασίας αν κρίνετε ότι χρειάζεται ή μίας πρόσθετης εργασίας. Αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, σπουδές, αιτήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις τώρα εξελίσσονται ικανοποιητικά. Μία καλή στιγμή να τονώσετε τον γάμο, την σχέση σας και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μία μεγαλύτερη δυναμική παντού.

Tip:  Όσοι είσαστε γεννημένοι στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μην χάνετε την αισιοδοξάι σας και ακόμακαι κάποια… δύσκολα μπορεί στο τέλος να βγουν σε καλό. Ο Πλούτωνας επανήλθε. Πιο προσεκτικά γαι όλους από μεσημέρι Κυριακής και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Αν όχι λιγότερο κουραστική φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα η εβφδομάδα που ξεκινάει και η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή είναι αυτή του Ερμή. Δευτέρα 15 μετακινείται από το ζώδιό σας- ήταν εκεί από τις 4 Απριλίου- και αυτό θα σημάνει μια κάποια αποφόρτιση; Φυσικά και δεν ησυχάζετε απόλυτα αφού ο Άρης δημιουργεί εδώ και εκεί απρόοπτα και αναστατώσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Απρίλη είσαστε εσείς που εισπράτετε περισότερο αυτήν την μικρή για τώρα εύνοια του Δία. Η εβδομάδα αυτή -όπως και όλος ο Ιούνιος- διακρίνεται είτε για τα πολλά έξοδά της, είτε για τα μειωμένα έσοδα. Το σπίτι, η διαμονή, χώροι, ακίνητα, περιουσιακά και ανάγκες ή απαιτήσεις συγγενών λεηλατούν τα νεύρα και την τσέπη σας. Τα σκαμπανεβάσματα και στα διάφορα θέλω σας αλλά και στην διάθεσή σας μπορεί να επηρεάσουν τον γάμο ή την σχέση σας. Θέλει προσοχή το κεφάλαιο σχέσεις γιατί τώρα κρίνετε αλλά και κρίνεστε. Σχέσεις και συνεργασίες εύκολα μπορούν να διαταραχτούν.

Tip:  Η Τετάρτη και η Πέμτη είναι ιδιαίτερες. Με εύνοια αλλά και πίεση και εναλλαγές φανείτε πιο συμβιβαστικοί και ευπροσάρμοστοι για να κερδίσετε και να μην χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Σημαντική και αρκετά δημιουργική και επωφελής η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου από το ξεκίνημά της έως και το τέλος της. Εντάξει. Με τον Κρόνο σε μια δύσκολη προς το ζώδιό σας θέση δεν καταφέρνετε τα πάντα όπως τα θέλετε αλλά δεν μένετε και εντελώς παραπονεμένοι. Την Δευτέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιό σας -και το σπίτι του μπορεί να πει κανείς- μετά από μια μεγάλη παραμονή στον Ταύρο. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ζωηρή και ενδιαφέρουσα ενώ επαγγελματικά και οικονομικά, οι προσπάθειες αποδίδουν στον ύψιστο βαθμό. Συζητήστε, προτείνετε, συμφωνείστε και κάντε αγοραπωλησίες. Σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μετακομίσεις, ΜΜΕ, προχωρούν ικανοποιητικά. Μια καλή στιγμή για να επιχειρήσετε βελτιώσεις και αλλαγές στον τρόπου που αντιμετωπίζετε την ζωή, τον γάμο, την σχέση σας. Αν είσαστε μόνοι, η εβδομάδα αυτή και ο Ιούνιος γενικότερα προσφέρονται για καινούργιες γνωριμίες και… συγκινήσεις.

Tip:  Συσφείξτε σχέσεις με αδέλφια, εξαδέλφια, θείους, θείες, δασκάλους, συμβούλους διάφορων ειδικοτήτων και γείτονες. Κάποιοι θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Μια κάποια μεγαλύτερη εσωστρέφεια και ενέργειες που γίνονται μυστικά, κλειστά και παρασκηνιακά; Να σε βοηθήσω εγώ εδώ να με βοηθήσεις εσύ εκεί; Τράμπες και δοσοληψίες εν κλειστώ; Μπορεί πάλι να πρόκειται για μια προετοιμασία για κάτι που θα μπει σε πιο δυναμική τροχιά από τα γενέθλια σας και μετά; Εκεί στα σκοτεινά; Την Δευτέρα 12 μετακινείται ο…καινούργιος Ερμης, εκεί γίνεται και η Νέα Σελήνη το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου. Μιλάμε βεβαίως για τους Διδύμους που στην γενική αστρολογία που διαβάζετε αυτή τη στιγμή οι δίδυμοι είναι το 12 σπίτι. Η εβδομάδα δεν είναι διόλου απαγορευτική για να έχετε πρόοδο σε εργασία, οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα. Προσοχή όμως το ισοζύγιο μεταξύ εσόδων και εξόδων. Κρυφό και απωθημένο ερωτικό αίσθημα που… ψήνεται τώρα και περιμέντε τις εξελίξεις; Κάποιες ενδείξεις, απαντήσεις στο πως θα πάει αυτό από Τετάρτη 14 και μετά.

Tip:  Μεγαλύτερη προσοχή και ψυχραιμία εσείς που έχετε γεννηθεί στις δύο τελευταίες ημέρες του ζώδίου σας. Ο Πλούτωνας επανήλθε απέναντι σας. Ευνοϊκές για όλους Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή. Προσεκτικά Δευτέρα και Τρίτη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Το μαρτυρούν τα πάντα. Είναι ιδιαίτερα αυτό το Καλοκαίρι γιατί παίζονται πολλά και όχι μόνο σε έναν τομέα. Ο Ιούνιος είναι ένας σύνθετος μήνας. Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιό σας, φαίνεται πως όλα δείχνουν προς μια δύσκολη επιτυχία. Γιατί δύσκολη; Γιατί τα δεδομένα, η ρευστότητα και οι αστάθμητοι παράγοντες που τον διέπουν δεν επιτρέπουν πουθενά τον εφησυχασμό. Έχουμε όμως και ένα καλό νέο από την πρώτη μέρα της εβδομάδας για σας. Ο Ερμής που από τις 4 Απριλίου βρισκόταν σε μια δύσκολη προς το ζώδιό σας θέση, γίνεται πιο ευνοϊκός. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το νευρικό σύστημα πρωτίστως και μετά μια σειρά πραγμάτων. Επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, συμφωνίες, συμβόλαιο, συμπράξεις, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και ό,τι σχετίζεται με το παιδί σε πιο συμπαθητική φάση. Ο διάλογος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσουν συμπάθειες και στήριξη ενώ ο Άρης μπόλικο σεξ appeal. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Tip:  Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο φορτωμένες με ευθύνες και υποχρεώσεις ημέρες. Μην ρισκάρετε, ιδιαίτερα πουθενά και μην δραματοποιείτε οποιαδήποτε αναποδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ιούνιος στην δεύτερη εβδομάδα του η οποία είναι κάπως ιδιαίτερη για σας για δύο κύριους λόγους. Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός είναι η μετακίνηση του Κυβερνήτη σας, Ερμή την Δευτέρα 15 από τον ευνοϊκό για σας Ταύρο στους Διδύμους. Αυτό σας υποχρεώνει να είσαστε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι όταν τα πράγματα αλλάζουν ερήμην σας, καθυστερούν και περιπλέκονται. Ακόμα πρέπει να μην δίνεται λαβή για κακόβουλα σχόλια και να μην τα μεταφέρετε για να αποφύγετε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μία σειρά πραγμάτων και δραστηριοτήτων μπορεί να αργοπορούν ή να παρουσιάσουν αρρυθμίες, όπως επικοινωνία με τα άτομα αλλά και τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο, τηλέφωνο κτλ., μετακομίσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, σπουδές, παιδιά. Ευτυχώς οι καλοί φίλοι θα είναι στο πλευρό σας με διάφορους τρόπους. Ο δεύτερος λόγος είναι Νέα Σελήνη στις 18 στους Διδύμους. Πρέπει να… ιδρώσετε λέει για να υποστηρίξετε την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

Tip:  Πιο ευνοϊκές γενικότερα η Τέταρτη και η Πέμπτη. Προσεκτικά και με υπομονή από Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Το καλό του πρόσωπο συνεχίζει να σας δείχνει ο Ιούνιος σε αυτήν την εβδομάδα. Στην φαρέτρα σας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας από την Δευτέρα 12 βάζει και τον Ερμή καθώς περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Ενδυναμώνει την επικοινωνία σας – παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά και τα διάφορα μέσα της, διαδίκτυο κτλ.- η σκέψη γίνεται πιο έξυπνη, πρωτοποριακή και αποτελεσματική. Συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, σπουδές, έντυπα, έγγραφα, παιδιά, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις προχωρούν ευχάριστα και εποικοδομητικά. Μια καλή περίοδος και να κάνετε και να αξιοποιήσετε καινούργιες γνωριμίες όπως και να ανανεώσετε τον γάμο και την σχέση σας. Η συμμετοχή σας με όποιον τρόπο σε συντροφιές, λέσχες, ομάδες, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες έχουν κάτι θετικό να σας προσφέρουν. Εξυπακούεται ότι το κυνήγι αφορά και στα οικονομικά.

Tip:  Με συμβιβαστικό πνεύμα, ψυχραιμία και προσοχή, Δευτέρα Τρίτη και Κυριακή από το μεσημέρι και μετά πιο δικές σας μέρες Παρασκευή και Σάββατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Ανάμεικτα τα συναισθήματα, αρκετή κούραση, ρευστότητα και ανησυχία. Δεν πρόκειται φυσικά για αυτήν την εβδομάδα μόνο αλλά για το διάστημα που ξεκίνησε την 21η Μαΐου και θα συνεχιστεί έως τις αρχές Ιουλίου. Έχει ένα καλό όμως αυτή η εβδομάδα. Δευτέρα 12 Ιουνίου ο Ερμής που τόσο σας έχει κουράσει από τις 4 Απριλίου και μετά που βρισκόταν σε αντίθεση με το ζώδιό σας, αλλάζει θέση. Περνάει από τον Ταύρο στους Δίδυμους έτσι για να πάρετε μια πρώτη ανάσα οξυγόνου. Εξελίσσονται κάπως πιο γρήγορα και κάπως – όχι απόλυτα – καλύτερα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και την συνεννόηση με τους γύρω σας αλλά και τα διάφορα μέσα της. Συμφωνίες, συμβόλαια, λογαριασμοί, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι αφορά στο παιδί. Επίσης γάμος στα ερωτικά; Επιπλέον δοκιμάζονται σχέσεις, δοκιμάζονται και συνεργασίες. Μην ρισκάρετε και μην τρέχετε. Έχει ακόμα σχετικό… κουπί.

Tip:  Βοηθητική η Κυριακή 18 αλλά θα χρειαστεί προσοχή και αυτοσυγκράτηση την Τετάρτη και την Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Ασφαλώς και ο Ιούνιος σας προσφέρει – έστω και λίγο… κουτσουρεμένα – πολλά ατού στους βασικούς τομείς της ζωής σας αλλά αυτή βδομάδα απαιτεί μια διαφορετική διαχείριση. Οφείλετε δηλαδή να είσαστε περισσότερο παρατηρητικοί απέναντι στο κάθε τι και να προσέχετε τι λέτε, πως το διατυπώνεται και σε ποιον όπως και τι υπογράφετε. Κάρτες, λογαριασμοί, ημερομηνίες, έντυπα, έγγραφα, σπουδές, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και ό,τι αφορά στα παιδιά θέλουν προσοχή. Επίσης το ίδιο το Διαδίκτυο και τα παράγωγά του. Ασφαλώς περισσότερο προσεκτικοί, υπομονετικοί και συμβιβαστικοί εσείς του Νοέμβρη, μια που το βάρος του Κρόνου σας αφορά περισσότερο. Για όλους σας όμως ο Άρης και η Αφροδίτη, το δίδυο της αγάπης και του έρωτα – νόμιμου και… παράνομου– σας ρίχνουν τα βέλη τους. Μη βιάζεστε. Το ερωτικό… πάρτι μόλις ξεκινάει. Αυτό το Καλοκαίρι είναι έντονο αλλά τα πιο… σιγουράκια και τα έχει ο Ιούνιος και ο Ιούλιος έως τις 10.

Tip:  Πιο ευνοϊκές Δευτέρα και Τρίτη. Αυτοσυγκράτηση, καλύτερη προετοιμασία σε ότι κάνετε και προσοχή από Παρασκευή έως Κυριακή απόγευμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Επαγγελματικά, κέρδος και συμφέροντα. Το τρίπτυχο αυτής της εβδομάδας, καθώς ο πολυπράγμων, Ερμής από την Δευτέρα και μετά θα βρίσκεται στους Διδύμους. Μέτριος; Καλώς, αρκετά καλός, παίζει και στα τρία αυτά επίπεδα ο Ιούνιος και σε ποιο από αυτά ανήκει ο καθένας σας εξαρτάται φυσικά από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Πάντως τόσο ο καλός των πλανητών – για τον Δία λέμε – όσο και ο κακός – λέγε με Κρόνο – είναι στο πλευρό σας. Ο πρώτος δημιουργεί ευκαιρίες, προεκτείνει ενδιαφέροντα και συμφέροντα και στο παραπέντε σε κάθε δυσκολία παρεμβαίνει υπέρ σας. Τι κάνει ο κακός; Δίνει κύρος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σταθεροποιεί αυτά που έχετε κατακτήσει. Φυσικά και οι δύο προς το παρόν παίζουν περισσότερο με εσάς του Δεκέμβρη, αλλά σιγά -σιγά θα πάρετε όλοι σας. Δυστυχώς έχουμε και μια εκνευριστική επιστροφή σε σας. Για σας των τελευταίων δύο ημερών του ζώδίου σας, δίνει το παρών ο Πλούτωνας.

Tip:  Προσεκτικότερα παντού Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή από το μεσημέρι και μετά. Πιο ευνοϊκές Τρίτη και Τετάρτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Τα έχετε παίξει ελαφρώς; Με το δίκιο σας αφού από την 21η Μαΐου και μετά τρέχετε και δε φτάνετε. Ο Άρης απέναντί σας στον Λέοντα έχει βγάλει στην επιφάνεια διαφορές που μπορεί να υπήρχαν ανάμεσα σε σας, συνεταίρους, στενούς συνεργάτες και πιθανόν τον σύντροφό σας. Ο ανταγωνισμός είναι το χαρακτηριστικό αυτού του μήνα και θα χρειαστεί ετοιμότητα, ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα και προσοχή για να τον διαχειριστείτε. Βλέπετε είναι και η Αφροδίτη κόντρα σας και αυτό λέει για κάθε ενέργειά σας, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά, είτε στα αισθηματικά να υπολογίζετε από πριν το όποιο κόστος. Αυτή την εβδομάδα από την Δευτέρα κιόλας φέρνει κάτι καλό. Πρόκειται για την μετακίνηση του Ερμή στους Διδύμους που θα δώσει πιο ζωντανούς αλλά ταυτόχρονα και πιο δημιουργικούς ρυθμούς παντού. Θέματα που είχαν κολλήσει θα αρχίσουν να προχωρούν. Ο διάλογος τώρα μπορεί να σας διευκολύνει. Η Νέα Σελήνη στις 18 στους Διδύμους επίσης.

Tip:  Τετάρτη και Πέμπτη δύο ρευστές και πολύ πιεστικές ημέρες. Μετρήστε δυο φορές δράσεις και αποφάσεις. Πιο ευνοϊκές Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο κι Κυριακή έως το μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου )

Παρατηρητικότητα, επικέντρωση στα πιο σημαντικά αφήνοντας στην άκρη τα δευτερεύοντα κι αυτά που δεν μπορούν να επιλυθούν τώρα πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σας για την δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου. Δευτέρα ο Ερμής – επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, συνεννόηση με τους γύρω σας, έντυπα, λογαριασμοί, συμφωνίες, ταξίδια σπουδές – μπαίνουν σε φάση καθυστερήσεων, μπερδέματος και γενικότερα… ακαταστασίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαστε πιο έτοιμοι για γρήγορες εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο. Ιδιαίτερα εσείς του Φεβρουαρίου πρέπει να μετράτε τα λόγια σας και να αποφεύγετε σχόλια χωρίς βάση. Αυτό δε σημαίνει ότι απαγορεύεται η επιτυχία ακόμα και για σας, αφού ο Δίας βάζει το χεράκι του εκεί, στο παραπέντε, παντού. Μπορεί και στις δουλειές και στα οικονομικά και στον έρωτα να μην πιάνετε τον πρώτο αριθμό του… λαχείου,  αλλά δεν πιάνετε μόνο τον… λήγοντά.

Tip:  Πιο ευνοϊκές παντού Τετάρτη και Πέμπτη. Προσοχή, ψυχραιμία και υπομονή από Παρασκευή έως Κυριακή απόγευμα.