Μία ιδιαίτερη εβδομάδα. Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι μετακινήσεις του Δία από τον Κριό στον Ταύρο. Βοήθειες για Ταύρος, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύες. Οι τελευταίοι τρεις με μειωμένη εύνοια, όλοι όμως έχουν να λαμβάνουν από τις 17 και μετά. Στις 19 νέα Σελήνη στον Ταύρο. Ωφελούνται όλοι οι προηγούμενοι. Οι τρεις πρώτοι περισσότερο και οι άλλοι δύο λιγότερο.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσάς καθώς δύο πλανητικές μετακινήσεις που σας αφορούν άμεσα και μία νέα Σελήνη αλλάζει το σκηνικό. Το πρώτο θετικό είναι ότι από την Κυριακή 21 και μετά απελευθερώνεστε από το δυνατό πρεσάρισμα του Άρη στον Καρκίνο που από τις 26 Μαρτίου και μετά σας κρατούσε σε μια εξαντλητική εγρήγορση. Το δεύτερο θετικό είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στις 19 στον Ταύρο και αυτή θα βοηθήσει την οικονομική αιμορραγία του τελευταίου καιρού και θα δημιουργήσει μια μικρή πηγή κέρδους αν και αυτό είναι περισσότερο θέμα του Ιουνίου. Στις 17 όμως θα συμβεί και κάτι που δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Ο Δίας που για ένα περίπου χρόνο – με διακεκομμένη πορεία – βρισκόταν στο ζώδιό σας, μετακινείται στον Ταύρο. Από εκεί λίγο-πολύ θα προστατεύει και θα ενισχύει τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντα σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μιλάει για αλλαγές εντός της οικογένειας και του γάμου και όχι τόσο για επιπόλαια φλερτ. Από τις 21 και μετά όμως ο Άρης από τον Λέοντα ενισχύει γοητεία και σεξαπίλ.

Tip: Ολόκληρη αυτή η εβδομάδα δεν προβλέπεται να έχει μεγάλες αναταράξεις αλλά η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο… δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Μπορεί να πέρασε το Πάσχα αλλά για εσάς αυτή βδομάδα μπορεί με κάποιον τρόπο να είναι και η ουσιαστική… Ανάσταση. Δώστε σημασία σε ό,τι παρατηρήσετε, συνειδητοποιήσετε, πληροφορηθείτε, σας προτείνουν. Όλα έχουν ιδιαίτερη σημασία και ως το Σάββατο 20 τα χέρια σας είναι περισσότερο λυμένα. Αποφάσεις που μπορεί να πάρετε για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να αποδειχτούν πιο επιτυχημένες. Σε αυτό συνηγορεί ο Ερμής που από την Δευτέρα θα μπει σε ευθεία τροχιά. Στο ζώδιό σας όμως εκτός αυτού την Τετάρτη 17 μπαίνει και ο Δίας ενώ στις 19 σε σας γίνεται και η νέα Σελήνη. Οι πρώτοι που θα νιώσετε περισσότερο τις καινούργιες ευνοϊκές δνήσεις θα είσαστε εσείς του Απριλίου. Ολοκληρώστε όλοι σας συμφωνίες, αγοραπωλήσεις, συμπράξεις και ψάξτε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιήστε τον τρόπο που αυτός θέλει και όχι αυτόν που θέλετε εσείς.

Tip: Την Κυριακή 21 Μαΐου ο Άρης – δράση αλλά και αντίδραση, προσπάθεια, ανακατατάξεις και αλλαγές σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται – περνάει στο Λέοντα. Βαδίστε παντού προσεκτικά και γίνεται πιο ευπροσάρμοστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Μία ισχυρή βοηθητική δύναμη υποχωρεί από την Τετάρτη και μετά και μια μικρότερη έρχεται να αναπληρώσει μέρος της εύνοιας που χάνεται. Πρόκειται για τον Δία που με μια διακεκομμένη εύνοια ήταν περίπου για 10 μήνες στο πλευρό σας. Εξυπακούεται ότι από την Τετάρτη και μετά θα πρέπει να υπολογίζετε πολύ προσεκτικά το ρίσκο που μπορεί να προκύψει από κάθε απόφαση και κάθε ενέργειά σας. Αν μάλιστα είσαστε γεννημένοι μέσα στον Μάιο αυτό ισχύει περισσότερο. Είσαστε εσείς που συγκριτικά με τους υπόλοιπους του ζωδίου σας δέχεστε την επιβαρυντική επιδράσεις του Κρόνου. Η μικρή βοήθεια που λέγεται Άρης στον Λέοντα θα ισχύσει από την Κυριακή 21 Μαΐου και έως τις αρχές Ιουλίου. Αν σε κάτι μπορεί να συμβάλει θετικά αυτή εβδομάδα είναι οι μυστικές και μη φανερές συνεργασίες στα επαγγελματικά και στο να αφαιρέσει αρκετήανησυχία και φοβίες. Η Αφροδίτη σταθερά ευνοϊκή στα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Οι φίλοι βοηθούν ποικιλοτρόπως.

Tip: Αποκάλυψη μυστικών προς όφελός σας της με τη νέα Σελήνη στις 19 στονΤαύρο. Βοηθητικές παντού Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και κάπως Σάββατο και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Εβδομάδα σημαντικών πλανητικών αλλαγών και φαινομένων είναι η τρίτη του Μάη και στην πλειοψηφία τους όλα αυτά θα επενεργήσουν υπέρ σας. Ξεκινάμε από το πρώτο και πιο ευνοϊκό γεγονός που δεν είναι άλλο από την μετακίνηση του Δία από τον Κριό στον Ταύρο. Νέες ιδέες – σε αυτές θα βοηθήσει και ο Ερμής που από τη Δευτέρα 15 θα είναι σε ευθεία τροχιά – καινούργια σχέδια και αναπτερωμένες ελπίδες για κάτι καλύτερο. Στις 19 έχουμε και μια νέα Σελήνη στον Ταύρο και αυτή όπως φαίνεται θα μεταφραστεί σε υποστήριξη από φίλους, ομοϊδεάτες, και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες, ενδιαφέροντα και συμφέροντα.
Τέλος την 21η αναχωρεί και ο Άρης από το ζώδιό σας που από τις 26 Μαρτίου δεν σας επέτρεψε να ησυχάσετε. Από αυτήν την ημερομηνία και μετά μπαίνει σε καλύτερο δρόμο και η ερωτική σας ζωή. Συμφιλίωση αν υπάρχει αγάπη εκεί που οι διαφορές έφεραν ψυχρότητα και απομάκρυνση και καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Tip: Μετρό, ψυχραιμία και προσοχή έως και την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά και ακόμα καλύτερα από την Δευτέρα 22 με νέα διάθεση και αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Η τρίτη εβδομάδα του Μάη ανεβάζει το θερμόμετρο, τον ανταγωνισμό και την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλεται για να επιτύχετε το κάθε τι. Δευτέρα 15 ο Ερμής από τον Ταύρο – δεν την λες και βοηθητική αυτή τη θέση για εσάς – γυρίζει σε ευθεία τροχιά. Μικρή βοήθεια αλλά για Δευτέρα και Τρίτη που κρίνονται ως η οι πιο βοηθητικές κάπως βοηθάει και αυτός. Σε αυτές τις δύο μέρες ο Δίας εξακολουθεί να σας στέλνει την εύνοιά του από τον Κριό. Παίξτε λοιπόν τώρα το πιο καλό σας χαρτί σε όποιον τομέα το διαθέτετε. Από την Τετάρτη και μετά που θα βρίσκεται στον Ταύτο, το ενδιαφέρον θα στραφεί στην καριέρα, και το πως θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους για την αξία και τις καλές σας προθέσεις. Εκεί και η νέα Σελήνη στις 19. Ντόρος πολύς. Αν θα υπάρξει και…τηγανίτα θα το διαπιστώσετε από την Κυριακή 21 και μετά που ο μαχητικός Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας. Νέα δύναμη αλλά προσοχή στα στραβοπατήματα.

Tip: Από την Τετάρτη το μεσημέρι έως και την Παρασκευή μετρημένα λόγια και μεγαλύτερη προσοχή παντού. Πιο ευνοϊκές Δευτέρα, Τρίτη και κάπως το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Από όπου και να την ψάξουμε αυτή η εβδομάδα δεν μπορεί παρά να αξίζει πολλά για σας αφού δύο πλανητικές διαφοροποίησης και μια νέα Σελήνη που θα γίνει στις 19 στον Ταύρο επενεργούν προς όφελός σας. Αρχίζουμε από τον κυβερνήτη σας Ερμή. Από την Δευτέρα 15 μπαίνει σε ευθεία τροχιά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σπουδές, επικοινωνία και τα μέσα της – διαδίκτυο κτλ.– αλλά και για συμφωνίες, συμβόλαια, μετακομίσεις, ταξίδια, παιδιά και πελατεία αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Το σημαντικότερο πλανητικό νέο είναι η μετακίνηση του Δία – αισιοδοξία, άνοιγμα νέων δρόμων και οριζόντων, ευτυχία και μετριασμός των δυσκολιών και το βάρος που δημιουργεί ο Κρόνος απέναντί σας από τις 9 Μαρτίου και μετά. Για ένα περίπου χρόνο η εύνοιά του άλλοτε μεγαλύτερη και άλλοτε μικρότερη θα είναι παρούσα. Οι πρώτοι που θα ωφεληθείτε και στις σχέσεις και τα αισθηματικά σας θα είσαστε εσείς του Αυγούστου. Εσείς λόγω Κρόνου είσαστε και οι κάπως πιο εγκλωβισμένοι.

Tip: Από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή έχετε την εύνοια του Δία, του Ερμή και της νέας Σελήνης. Προσεκτικά και ψύχραιμα παντού Σάββατο και Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Μία ιδιαίτερη από πολλές απόψεις εβδομάδα είναι η τρίτη του Μάη. Αυτή όπως φαίνεται είναι και η τελευταία που έχει ακόμα ρευστότητα και κούραση. Από την Κυριακή 21 και μετά με ένα αίσθημα… απελευθέρωσης από κάτι που σας κρατούσε σε εγρήγορση και ανησυχία. Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Δευτέρα 15 ο Ερμής στον Ταύρο έρχεται σε ευθεία τροχιά και στις 19 στο ίδιο ζώδιο γίνεται μια νέα Σελήνη. Επειδή από τις 7 Μαΐου και μετά η Αφροδίτη…ρημάζει τα οικονομικά σας τόσο ο Ερμής όσο και η νέα Σελήνη είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό αντίδοτο. Ερευνείστε ότι μπορεί να φέρει κέρδος και να περιορίσει την χασούρα σε δάνεια, φόρους, τόκους, ασφάλειες, διατροφές, συντάξεις, κληρονομικά και χρηματοδοτήσεις. Στις 17 στον Ταύρο μετακινείται και ο Δίας και μπορεί να ενισχύσει ό,τι αφορά σε αυτά. Από την Κυριακή 21 και μετά θα μπορέσετε να κρίνετε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα τον γάμο και την σχέση σας και να δείτε πως θα προχωρήσετε.

Tip: Έως και την Τετάρτη το βραδάκι μην χαλαρώσετε την προσπάθεια και προσέξτε συνεργασίες, σχέσεις και υγεία Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βρίσκονται σε ανάλογη φάση έως τις 21.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Με σημαντικές πλανητικές ανακατατάξεις και μία νέα Σελήνη έρχεται η τρίτη εβδομάδα του Μαΐου. Επειδή στον Ταύρο που βρίσκεται απέναντί σας συμβαίνουν τα περισσότερα, καλό θα είναι να βρίσκεστε σε εγρήγορση ιδιαίτερα για τον τομέα που αφορά σε συνεταιρισμός, σχέσεις, γάμο και συνεργασίες. Την Δευτέρα 15 ο Ερμής στον Ταύρο μπαίνει σε ευθεία τροχιά και αυτό μπορεί να μην σας διευκολύνει απολύτως, όμως κονεί κάπως γρηγορότερα κάποια θέματα που είχαν κολλήσει. Την Τετάρτη 17 στον Ταύρο όμως μπαίνει και ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο. Νέα δεδομένα θα ισχύσουν λοιπόν σταδιακά και ακόμα κι αν αυτή η εβδομάδα σας κούρασε κάπως, έως και το Σάββατο συμφέρει να την αξιοποιήσετε πλήρως παντού. Η λέξη κλειδί είναι συνεργασία και αυτή πρέπει να επικρατήσει στην εργασία, τους συνεταιρισμούς και όλες τις σχέσεις σας. Σε αυτό συνηγορεί και η νέα Σελήνη επίσης στον Ταύρο στις 19. Από την Κυριακή 21 ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει και θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη προσοχή.

Tip: Η μετακίνηση του Άρη από τον φιλικό σας Καρκίνο στις 21 στον Λέοντα ξεκινάει ένα πιο έντονο και κουραστικό διάστημα. Μην αμελείτε και την υγεία. Προσεκτικότερα παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Η τρίτη εβδομάδα του Μάη από πλανητικής άποψης φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με τις μετακινήσεις αλλά και το φαινόμενο της νέας Σελήνης που θα γίνει στις 21 στον Ταύρο. Ως προς εσάς οι μετακινήσεις του Δία από τον φιλικός σας Κριό στον Ταύρο φυσικά και δεν είναι από τα πιο ευχάριστα. Για περίπου 10 μήνες ήταν σε πολλές περιπτώσεις το αλεξικέραυνο που σας έσωζε στο παραπέντε στο κάθε πρόβλημα, στο κάθε εμπόδιο και στην κάθε δυσκολία. Ένας ευεργέτης πλανήτης – αλλά εξαιρετικά λιγότερος σε σχέση με τον Δία – είναι ο Άρης που από την 21η και μετά έως τις αρχές Ιουλίου θα ενισχύσει την ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και το κουράγιο σας. Βεβαίως και το σεξαπίλ σας. Σε ευθεία τροχιά από την Δευτέρα 15 και ο Ερμής. Μαζί με τον Δία που την Τετάρτη μπαίνει στον Ταύρο, τον Ουρανό που ήδη βρίσκεται εκεί και τη νέα Σελήνη θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά.

Tip: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθάει στην ψυχική ανασύνταξη και ενδυνάμωση και στο να κάνετε πιο ουσιαστικά τον γάμο και την σχέση σας, αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Βοηθητικές Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Προσεκτικά Σάββατο και Κυριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Η τρίτη εβδομάδα του Μάη κρίνεται ως η πιο σημαντική από πολλές απόψεις και το καλό είναι πως όλα τα φαινόμενα και οι πλανητικές μετακινήσεις θα αποβούν υπέρ σας. Ξεκινάμε με το πρώτο θετικό. Δευτέρα 15 ο Ερμής στον Ταύρο μπαίνει σε ευθεία τροχιά. Καλύτερος τρόπος σκέψης, επικοινωνίας και πληροφόρησης, ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, συμβόλαια, συμφωνίες, πελατεία και κοινό σε ευνοϊκή τροχιά. Τετάρτη 17 στον Ταύρο και σε ευνοϊκή θέση για σας περνάει ο Δίας – το καλύτερο που θα θέλετε να συμβεί – ενώ στις 19 εκεί γίνεται και μία βοηθητική για σας νέα Σελήνη. Υπάρχει όμως και μια πλανητική αλλαγή που σας λύνει τα χέρια και σας επιτρέπει να οδηγήσετε την ζωή σας – επαγγελματική, οικογενειακή, οικονομική και αισθηματική- σε καλύτερο δρόμο. Από την 21η και ύστερα θα είναι πιο εύκολο να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες, να διώξετε φόβους και να κάνετε καινούργια σχέδια σε μία νέα βάση.

Tip: Με προνοητικότητα, προσοχή και μετρό παντού έως την Τετάρτη το βραδάκι. Από κει ώστε την Παρασκευή πετάτε βάρος από πάνω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Εβδομάδα ορόσημο κατά κάποιον τρόπο για σας μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η τρίτη εβδομάδα του Μάη. Αυτό προκύπτει εξαιτίας της συγκέντρωσης πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου. Η ερώτησή σας αυτό τώρα είναι καλό ή κακό, δεν γίνεται να απαντηθεί μονολεκτικά γιατί ας πούμε η μετακίνηση του Άρη και μόνο από τον Καρκίνο στον Λέοντα την Κυριακή 21 και με διάρκεια έως τις 10 Ιουλίου μόνο για ησυχία και ξεκούραση δεν μπορεί να μιλήσει. Βέβαια ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος την Δευτέρα και ο Δίας για δύο ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη δουλεύει υπέρ σας. Κλείστε εκκρεμότητες πάσης φύσεως, ζητήστε την κατανόηση, την βοήθεια και την συμπόνια αν πρέπει και ότι… πιάσετε. Ο τομέας που θα έρθει στο προσκήνιο ως αρχές Ιουλίου είναι η εργασία, ο γάμος, η αισθηματική σας σχέςη, τα περιουσιακά, το σπίτι και οι συγγενείς. Με τα θετικά και τα αρνητικά.

Tip: Φανείτε πιο συνεργάσιμοι, προνοητικοί και προσεκτικοί στην νέα Σελήνη στον Ταύρο από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή. Ευνοϊκότερο το Σάββατο και κάπως ή Κυριακή αλλά αυτή θέλει και ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Εάν δεν υπήρχε αυτή η.., αγχωτική επίδραση του Κρόνου που από τις 9 Μαρτίου και μετά έχει πιάσει… στασίδι στην ψυχή σας θα μπορούσε αυτή η εβδομάδα από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή να αποδειχτεί υπέροχη. Το εάν όμως σημαίνει ότι το καλό γίνεται αυτομάτως… καλούτσικο και θα χρειαστεί να συνεχιστεί η προσπάθεια. Το καλό σας χαρτί από πλανητικής άποψης λέγεται Δίας και είναι αυτός που από την Τετάρτη 17 και μετά και περίπου για ένα χρόνο θα σας προσφέρει την εύνοιά του. Είναι αλήθεια λίγο… κουτσουρεμένη – διότι ο Δίας με το ζώδιό σας θα σχηματίζει μικρή γωνία εξαγώνου και όχι τριγώνου, πολύ ευνοϊκή δηλαδή όπως ο Αιγόκερως π.χ. – αλλά από ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα που λέει το λαϊκό ρητό. Εξυπηρετική όμως για τα οικονομικά αλλά και τις συνεργασίες και τα ερωτικά η Αφροδίτη. Τώρα θα καταλάβετε πιο καθαρά τι θέλετε και τι μπορείτε εσείς αλλά και τι θέλει και πόσο… ψήνεται ο άλλος ή η άλλη.

Tip: Πιο ευνοϊκές παντού ή Τετάρτη από το απόγευμα ή Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσεκτικά, ψύχραιμα και με μετρό Σάββατο και Κυριακή.