Όταν πρόκειται για τα πιο έξυπνα ζώδια, όλοι θέλουμε να βγούμε στην κορυφή. Ωστόσο, βοηθάει να έχουμε κατά νου ότι η διάνοια δεν χρειάζεται να κάθεται σε μια περιστερώνα μεγέθους Sheldon Cooper. Πράγματι, ορισμένα ζώδια είναι ευλογημένα με υψηλότερη εγκεφαλική δύναμη, ενώ άλλα είναι καλύτερα στο να διαβάζουν μια κατάσταση και να έχουν ενσυναίσθηση για τα συναισθήματα των άλλων. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια μορφή νοημοσύνης είναι το πιο δυνατό κοστούμι του ζωδίου σας:

Υδροχόος

Δεν υπάρχουν βραβεία για να μαντέψετε ότι οι Υδροχόοι οδηγούν την ομάδα όταν πρόκειται για τα πιο έξυπνα ζώδια. Πέρα από την απλή βιβλιογραφική γνώση, είναι γνωστοί για τις αναλυτικές τους δεξιότητες και την ικανότητα να βλέπουν πράγματα που οι άλλοι τείνουν να χάνουν. Παρθένος Τους γνωρίζετε ως τελειομανείς, αλλά όταν το σκέφτεστε, οι Υδροχόοι είναι επίσης ευλογημένοι με μια ενοχλητικά αλάνθαστη αίσθηση λογικής και πρακτικότητας, η οποία, σε συνδυασμό με το αλάνθαστο βλέμμα τους για λεπτομέρεια, τους κάνει αιχμηρούς.

Παρθένοι

Τους γνωρίζετε ως τελειομανείς, αλλά όταν το σκέφτεστε, οι Παρθένοι είναι επίσης ευλογημένοι με μια ενοχλητικά αλάνθαστη αίσθηση λογικής και πρακτικότητας, η οποία, σε συνδυασμό με το αλάνθαστο βλέμμα τους για λεπτομέρεια, τους κάνει αιχμηρούς.

Σκορπιός

Έντονη και παθιασμένη, ναι. αλλά ένας Σκορπιός είναι ίσως το πρώτο άτομο που τηλεφωνείτε στο βιβλίο επαφών σας όταν θέλετε να μάθετε αν ο πρώην σας βλέπει κάποιον νέο. Ένας ειδικός στο να διαβάζει ανθρώπους και να βλέπει μέσα από τα προσχήματα, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει τους χυμούς του εγκεφάλου τους να ρέουν τόσο γρήγορα όσο γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί.

Δίδυμοι

Όχι απλά ένα όμορφο πρόσωπο! Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν μια καλά κερδισμένη φήμη ως η κοινωνική πεταλούδα της σφαίρας του ζωδιακού κύκλου, αλλά είναι επίσης γρήγοροι στα πόδια τους όταν πρόκειται για την επεξεργασία σύνθετων πληροφοριών.

Πηγή: Vogue India