Πριν λίγες ημέρες η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στο στόχαστρο του μιντιακού κόσμου, εξαιτίας των αναρτήσεών της σχετικά με την Ικαρία και τις διακοπές της εκεί. Μετά το ατέρμονο hate που της χάρισαν απλόχερα στα σχόλια οι χρήστες του Instagram, η ίδια απενεργοποίησε τα σχόλια στις αναρτήσεις της, για να δεχθεί στη συνέχεια hate γι’αυτή της την κίνηση.

Η Τραϊάνα Ανανία έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τους Ικαριώτες και το πόσο ξενέρωτοι είναι, αλλά επί της ουσίας πέρασε στα ψιλά μια άλλη της δήλωση. Για την ακρίβεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο συμβάν που της συνέβη με τον ιδιοκτήτη του δωματίου που νοίκιαζε, ο οποίος από την πρώτη κιόλας την έπαιρνε μάτι.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, η Τραϊάνα Ανανία: «Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία.

Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει. Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου».

Το λάθος σε αυτή την ανάρτηση, αλλά και στην προηγούμενη, είναι το συσσωρευμένο τσουβάλιασμα που έκανε η Τραϊάνα Ανανία. Αφού είναι ένας, είναι όλοι. Κάτι που συνηθίζουμε οι περισσότεροι – για να μην πούμε όλοι- να κάνουμε, όταν κάτι αρνητικό μας συμβαίνει.

Από την άλλη, πόσο παρεκκλίνει από την πραγματικότητα αυτή η δήλωση; Όλοι έχουμε βρεθεί σε νησιά τους καλοκαιρινούς μήνες και έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών αντίστοιχων σκηνικών. Ακόμα και οι ίδιοι οι κάτοικοι των νησιών γνωρίζουν ότι συμβαίνουν τέτοιου είδους συμβάντα, αλλά το γεγονός πως είναι γνωστός ο ένας του άλλου, τους αναγκάζει να μην λέει κανείς κουβέντα εν τέλει.

Αφήνουμε δηλαδή ένα θέμα να διαιωνίζεται. Αλλά δίνουμε βάση μόνο αν ειπωθεί από συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Τραϊάνα Ανανία, που δέχθηκε hate comments για τον ματάκια στην Ικαρία, δεν είναι καταπώς φαίνεται ένα εξ αυτών…