Πάλι μία «σούπα» τα έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έχει μπλέξει παιδοβιαστές, αθλητές, την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα και τον πρώην φίλο του και κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση, Πέτρο Φιλιππίδη, στην ίδια συζήτηση.

Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων άρχισε πρόσφατα να ασχολείται με την αστρολογία και μέσα στον ενθουσιασμό του για το νέο του χόμπι, άρχισε να αναλύει αστρολογικούς χάρτες γνωστών προσώπων. Ανάμεσά τους και αυτός του μαστρωπού και παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο Χαικάλης ανέφερε ότι:

«Ο Η.Μ είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν… Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Παύλος Χαϊκάλης, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το Twitter να έχει γίνει «έξαλλο» με το ξέπλυμα του ηθοποιού.

Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά τον σάλο αντιδράσεων που ξέσπασε, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Κι εκεί τα έμπλεξε όλα, μέχρι Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία και ΑΕΚ…

«Όταν έχεις έναν αρνητικό χάρτη ενός ανθρώπου, έτσι υπάρχουν και οι θετικές πλευρές. Όπως είναι οι περιπτώσεις, των Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά, Λιβάι Γκαρσία διότι είμαι και ΑΕΚ που δείχνει τα χαρίσματα και τα θετικά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην εξέλιξή του. Υπάρχουν όμως και χάρτες με αρνητική διάθεση, με αρνητικά πρόσημο, τα οποία οφείλουν να καταγραφούν. Αυτή λοιπόν την ανάλυση έκανα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα».

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» τόνισε επίσης ο Χαϊκάλης που εδώ και κάποιο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία.

Ωστόσο, όταν ο κύριος Χαϊκάλης λέει χαρακτηριστικά ότι για την εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα του Μίχου ευθύνεται ο… Κρόνος, που του προσφέρει υπέρμετρο sex drive, τότε πέφτει στην παγίδα να μεταφέρει το φταίξιμο όχι στον παιδοβιαστή αλλά στον… πλανήτη.

Δείτε το απόσπασμα: