Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: 24 Αυγούστου. Χρόνια πολλά και καλά για τους πρώτους του ζωδίου της Παρθένου. Σε αυτό το ζώδιο παραμένει ο Ερμής – θα βρίσκεται εκεί έως τις αρχές Οκτωβρίου – που στις 23 γυρίζει ανάδρομος. Προνοητικότητα, λίγα λόγια και προσοχή αυξημένη από τις 23 και μετά από Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες.

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και είναι αυτή που αφήνει ακόμα κάποια μεγαλύτερα περιθώρια κινήσεων και επιλογών. Αυτό γιατί από τις 27 Αυγούστου μπαίνετε σε μια νέα φάση με μια καθημερινότητα πιο φορτωμένη καθώς θα αυξηθούν ευθύνες, υποχρεώσεις και κάποια απρόοπτα που θα απαιτήσουν μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας προσφέρεται για να τακτοποιήσετε ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, ό,τι σχετίζεται με το Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια και πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα. Από την Τετάρτη 23, ο αρμόδιος για αυτά, Ερμής θα φαίνεται σε αναδρομή τροχιά. Ανάδρομη όμως εξακολουθεί – και θα εξακολουθεί έως τις 4 Οκτωβρίου να βρίσκεται και η Αφροδίτη. Ο έρωτας που είναι εκεί αλλά και δεν μπορεί να βιωθεί κατά τον τρόπο που θα θέλατε. Είναι η απόσταση ψυχική; Χιλιομετρική; Πάντως ένα… κάτι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε ολόψυχα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο faysbook.gr