Σε ακόμη μία καταγγελία προέβη η πλευρά της 12χρονης του Κολωνού. Μετά από τα όσα έφεραν στη δημοσιότητα οι συνήγοροι της οικογένειάς της, σχετικά με επιθέσεις ψυχολογικές και σωματικές που φέρεται να δέχτηκε το κορίτσι, η πλευρά της 12χρονης επανήλθε με νέα στοιχεία.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η έφηβη έδωσε δεύτερη διαδοχική κατάθεσή της αναφορικά με τα όσα ισχυρίστηκε πως της συνέβησαν.

Μιλάμε βεβαίως για τις επιθέσεις με μαχαίρι που απέφερε τον τραυματισμό της στο χέρι, για την πέτρα που έσπασε τη τζαμαρία του σπιτιού στο οποίο φιλοξενείται κλπ.

Σε αυτή την κατάθεση όμως, η πλευρά της 12χρονης ισχυρίστηκε πως φέρθηκαν στο κορίτσι με εχθρικό τρόπο, σαν να ήταν εκείνη η κατηγορούμενη! Ισχυρίζονται δε πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε αυτή η δεύτερη κατάθεση δεν είχαν καμία σχέση με τις συνολικά πέντε καταθέσεις που είχε υποβάλει, παρουσία ειδικής ψυχολόγου αξιωματικού στη ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα επανέφεραν το περιστατικό προ μερικών εβδομάδων όταν άνδρες της ΟΠΚΕ σταμάτησαν τον κομβόι της Ασφάλειας το οποίο μετέφερε τη νεαρή από τη ΓΑΔΑ στον προσωρινό τόπο διαμονής της.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί πάντως αν η καταγγελία αφορά την τοπική αστυνομική δύναμη. Να σημειωθεί πάντως πως κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως η οικογένεια της 12χρονης έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με την Αστυνομία, καθώς επικοινωνούν απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του τοπικού αστυνομικού διευθυντή για οτιδήποτε χρειαστούν.

«Καμπανάκι» Θεοδωρικάκου για την «εκμετάλλευση» της 12χρονης

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην υπόθεση της 12χρονης.

Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», επανέλαβε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι δεσμευμένη για την προστασία της, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνονται τα πάντα για να βοηθηθεί ένα στυγνά κακοποιημένο κορίτσι.

Παράλληλα εξέφρασε την επιφύλαξή του ως προς τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί. Είπε ότι διερευνώνται και θύμισε ότι σε προηγούμενες τρεις, ανάλογες περιπτώσεις, δεν επαληθεύθηκαν. Απηύθυνε δε έκκληση προς κάθε πλευρά, κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης, να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό και να μη μετατρέπουν το συγκεκριμένο θέμα σε ζήτημα δημοσίου διαλόγου.

Photo credits: SOOC