Αν πας στο Lovely Days στο Περιστέρι, η μέρα σου θα γίνει πραγματικά lovely. Κλισέ, αλλά αλήθεια. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ένα random βράδυ καθημερινής θα το δεις να είναι γεμάτο. Και μέσα και έξω. Είναι το μέρος που έχει φέρει έναν άλλο αέρα στην ήδη ανανεωμένη και αναβαθμισμένη περιοχή των δυτικών προαστίων, αλλά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ο Πάνος, ο Διονύσης και ο Αλέξανδρος, οι τρεις φίλοι που βρίσκονται πίσω από το Lovely Days, έχουν δημιουργήσει πρωτίστως έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο και δευτερευόντως ένα meeting point ιδανικό για καφέ και after work drinks. 

Lovely Days

Βρίσκεται στην Σοφοκλή Βενιζέλου 42, μια τοποθεσία πολύ σημαντική, μιας και δεν είναι ένα από τα πολλά café του γνωστού πεζόδρομου στο Περιστέρι, επομένως δεν έχει αυτή την ενοχλητική βαβούρα και την ηχορύπανση από τις διάφορες μουσικές που επιλέγουν τα μαγαζιά εκεί. 

Το Lovely Days ξεκίνησε την λειτουργία του περίπου έναν χρόνο πριν. Ήταν μικρότερο σε έκταση, αλλά το γεγονός ότι γρήγορα έγινε στέκι για πολλούς, έκανε τους ιδιοκτήτες να επεκτείνουν τον εξωτερικό χώρο και να προσθέσουν περισσότερα τραπέζια. Ευτυχώς για εμάς.

Ο χώρος του Lovely Days είναι πραγματικά πολύ προσεγμένος. Με το μωσαϊκό να κυριαρχεί, αλλά και την σκανδιναβική αισθητική σε συνδυασμό με pop στοιχεία, όλα σε γήινες αποχρώσεις, έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο σκηνικό που σου βγάζει το αίσθημα της ηρεμίας και της χαλάρωσης. 

Για καφέ και brunch στο Lovely Days

Η μέρα στο Lovely Days ξεκινά με καφέ και brunch. Εδώ θα βρεις specialty καφέ από την Area 51, με δύο  μονοποικιλιακές επιλογές, μία από Βραζιλία και μια από Αιθιοπία. Όσον αφορά το brunch στον κατάλογο υπάρχουν τα αυγά ποσέ, τα αυγά Ιμάμ, η τηγανητή ομελέτα και διάφορα άλλα ακόμη. Εννοείται πως αν είσαι του γλυκού, έχεις κι εδώ επιλογές όπως λουκουμάδες, πορτοκαλόπιτα (ό,τι καλύτερο) και γαλόπιτα.

Lovely Days
Lovely Days

Για aperitivo και φαγητό στη μέση στο Lovely Days

Το brunch στο Lovely Days είναι διαθέσιμο μέχρι τις 5 το απόγευμα, ωστόσο από εκείνη την ώρα και έπειτα, παίρνουν θέση στην κουζίνα άλλα πιάτα, εξίσου γευστικά. Για παράδειγμα, μπορείς να συνοδεύσεις την μπύρα, το κρασί ή κάποιο από τη λίστα των signature cocktails με πίτσα, σαλάτα, σουβλάκια γαρίδας με βινεγκρέτ ούζου, cheeseburger με μοσχαρίσιο smashed μπιφτέκι και ψωμάκι μπριός. Παραπονεμένος μια φορά δεν θα φύγεις σίγουρα.

Lovely Days
Lovely Days

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά καιρούς διοργανώνονται διάφορα events και bazaars, ενώ αν θες να γίνεις κομμάτι του Lovely Days, μπορείς να αγοράσεις και τις μπλούζες του. Κλείνοντας, δεν γίνεται να μην αναφέρω το πόσο ευγενικοί είναι όλοι τους εκεό, με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένεια στην εξυπηρέτησή τους.

Είναι πολλά τα στοιχεία που συνθέτουν το Lovely Days και το κάνουν μια μαγαζάρα στο Περιστέρι.

Lovely Days

Info:

Lovely Days

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35

Instagram: lovely.days.ath