Είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις τον Σιλβέστερ Σταλόνε σε δράση. Χρειάζεται και ένα διάλειμμα τύπου Creed πού και πού, αλλά όσο τον βαστάει το κορμί του, θέλουμε να τον βλέπουμε να δέρνει κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζέισον Στέιθαμ. Και για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Τον Μπρους Γουίλις. Τους απολαμβάνουμε ξεχωριστά, αλλά τους απολαμβάνουμε 10 φορές παραπάνω όταν είναι όλοι μαζί σε μια ταινία ή σε μια σειρά ταινιών όπως το The Expendables.

Στις τρεις ταινίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, είδαμε όλους τους παραπάνω και ακόμα περισσότερους. Μίκι Ρουρκ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Μελ Γκίμπσον σε ρόλους κακών. Τον Τσακ Νόρις να είναι lone wolf. Τον Λίαμ Χέμσγουορθ να μαθαίνει από την παλιά γενιά. Τον Τζετ Λι. Τον Ντολφ Λούντγκρεν. Τον Τέρι Κρους. Όλη η ανφάν γκατέ του action cinema έχει περάσει από τα Expendables και η βόλτα δεν τελείωσε το 2014.

https://www.intronews.gr/4196-2-dc-marvel-ithopoioi-diporto

Οι παλιοί και νέοι Expendables

Όπως ανακοίνωσε η Lionsgate, έχει ξεκινήσει η παραγωγή της 4ης ταινίας των Αναλώσιμων, όπου μάλιστα θα δούμε και φρέσκο αίμα, όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter. Η Μέγκαν Φοξ, ο 50 Cent σε ρόλο κακού και ο Ταϊλανδός martial artist Τόνι Τζαα θα ενσωματωθούν στο καστ των…παλιών. Απ΄αυτούς, εκτός του Σιλβέστερ Σταλόνε, οι σίγουροι είναι οι Ντολφ Λούντγκρεν, Ράντι Κουτίρ και ο Τζέισον Στέιθαμ που θα έχει πιο κεντρικό ρόλο στην ταινία σε σχέση με τον Sly και τα προηγούμενα τρία φιλμ.

Καθώς το σενάριο δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά ούτε και ποιος θα το σκηνοθετήσει, το μόνο που γνωρίζουμε για το 4ο Expendables είναι πως θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του το φθινόπωρο και η ταινία δεν προβλέπεται να είναι έτοιμη για κυκλοφορία πριν τις αρχές του 2023, αν και συνήθως τα Expendables έχουν καλοκαιρινή κυκλοφορία. Λέτε να προλάβουν να το έχουν έτοιμο το καλοκαίρι του 2022..;

Πάντως, αν μας παίρνει για μια πρόταση προς τον Sly, θα ήταν η απόλυτη απογείωση, αν τυχόν γινόταν μια συνεργασία του με τον Τομ Κρουζ και τον βλέπαμε να γίνεται μέρος της ομάδας των Αναλώσιμων, έστω και για μια ταινία.