Κυκλοφόρησε το main trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie», από την Warner Bros, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Η σκηνοθεσία είναι της Γκρέτα Γκέργουιγκ («Lady Bird», «Little Women») με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της ομώνυμης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν.

Όπως βλέπουμε στο trailer, το οποίο μόλις μέσα σε λίγες ώρες έχει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, η Barbie εκδιώχνεται από την Barbieland επειδή δεν είναι αρκετά ιδανική… γεγονός που γίνεται αφορμή να ξεκινήσει μια απίστευτη περιπέτεια όταν μεταφέρεται με τον Κεν στον… πραγματικό κόσμο.

Το τρέιλερ της ταινίας

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) υποδύεται τον Κένεθ Σον Κάρσον, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) Simu Liu, Αμέρικα Φερέρα (America Ferrera), Κέιτ ΜακΚίνον (Kate McKinnon), Μάικλ Σέρα (Michael Cera), Ίσα Ρέι (Issa Rae).

Η πρώτη αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι όταν διάβασε το σενάριο για την ταινία

Όπως δήλωσε μέσα από μία νέα της συνέντευξη στα BAFTA η ηθοποιός, την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο, όσο κι αν ενθουσιάστηκε, θεωρούσε ότι η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στους κινηματογράφους.

«Την πρώτη φορά που διάβασα το σενάριο της Barbie, είπα “α! Αυτό είναι τόσο καλό. Τι κρίμα που δεν θα δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί δεν θα μας αφήσουν ποτέ να κάνουμε αυτή την ταινία”», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Τελικά, μας άφησαν».

barbie

Όταν στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με την πλοκή της ταινίας, για την οποία δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γνωστό, η Χολιγουντιανή σταρ δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».