Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον σύζυγο της απερχόμενης πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, να έχει το χέρι του γύρω από τη μέση μιας γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας Μάρκους Ραϊκόνεν λέγεται ότι φλέρταρε και χόρευε με μια Ινδή που πιστεύεται ότι έκανε διακοπές στη Φινλανδία με τους αστέρες του Bollywood, Rakul Preet και Pragya Jaiswal.

Φινλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ραϊκονεν είχε μεθύσει και προσπάθησε να τη φιλήσει καθώς στέκονταν μαζί στο μπαρ του νυχτερινού κέντρου Post στο Ελσίνκι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν ενέδωσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι εντοπίστηκε αρχικά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και βρισκόταν στο κλαμπ μέχρι τις 4 το πρωί. «Οι άλλοι χορευτές τους παρατήρησαν εύκολα, επειδή υπήρχε μια οικεία ατμόσφαιρα μεταξύ τους», είπε ένας μάρτυρας στο φινλανδικό περιοδικό Seskia και πρόσθεσε: «Ο Μάρκους προσπαθούσε συνεχώς να την αγγίζει στο σώμα, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα τραβήχτηκε. Ήθελε συνεχώς να την αγγίζει… Προσπάθησε επίσης να φιλήσει τη γυναίκα αρκετές φορές, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε».

«Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πόσο ανοιχτά φλέρταρε ο Μάρκους με τη γυναίκα. Δεν τον ένοιαζε καθόλου η ύπαρξη των άλλων, παρόλο που είναι παντρεμένος με τη Σάνα» σημείωσε άλλος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο Μάρκους Ραϊκόνεν και η Σάνα Μαρίν με ανάρτησή τους σε story στο Instagram ανακοίνωσαν ότι υπέβαλαν από κοινού αίτηση διαζυγίου.