Την ώρα που οι έρευνες για το υποβρύχιο που έχει χαθεί κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού συνεχίζονται και το οξυγόνο τελειώνει σε λίγη ώρα, ο γιος ενός εκ των επιβαινόντων, έχει βαλθεί να τραβήξει την προσοχή πάνω του.

Ο Μπράιαν Ζαζ, θετός γιος του δισεκατομμυριούχου Χάμις Χάρντινγκ, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο, καθώς λίγο μετά τη γνωστοποίηση για το αγνοούμενο υποβρύχιο, έκανε αναρτήσεις από συναυλία των Blink-182. Σα να μην έφτανε αυτό, οι αναρτήσεις του στο Twitter μόνο στενοχωρημένο γιο δε δείχνουν.

Λίγη ώρα αφού έκανε μια ανάρτηση με την οποία ζητούσε όλοι να προσευχηθούν για να βρεθεί το υποβρύχιο και να σωθούν οι 5 άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτό, ο Ζαζ έκανε repost μια ανάρτηση από κορίτσι του Onlyfans που φορούσε όσα λιγότερα γινόταν και ρωτούσε τους ακόλουθους της αν θέλουν να κάτσει στο πρόσωπό τους. Ο Ζαζ σχολίασε «Yes Please» σε αυτό το ερώτημα της κοπέλας ονόματι Μπρι.

υποβρύχιο Μπράιαν Ζαζ onlyfans

Καθότι ακολούθησε κράξιμο από αρκετούς, ο Ζαζ απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter και εξαφανίστηκε από τα social. Ένας του έγραψε «Γελάω πολύ που κάνεις tweet μια γυναικοπαγίδα ενόσω ο πατέρας του είναι χαμένος στη θάλασσα…μιλάμε για τρελή κοροϊδία». Ένας άλλος σχολίασε πως «αυτός ο τύπος γουστάρει τους Blink-182 και γυναίκες να κάθονται στο πρόσωπό του και δεν φοβάται να το πει στον κόσμο».

υποβρύχιο Χάρντινγ θετός γιος

Αυτό το περιστατικό ακολούθησε τον πόλεμο αναρτήσεων με την Cardi B. H διάσημη ράπερ τον κατηγόρησε που βρισκόταν σε συναυλία την ώρα που αγνοούνται ο πατέρας του και η οικογένεια του και ο Ζαζ της απάντησε με αδικαιολόγητη ενόχληση και με εντελώς ανυπόστατο επιχείρημα

Οι προσευχές για το υποβρύχιο και η απάντηση στην Cardi B

Η Cardi B υποστήριξε ότι «»έπρεπε να είναι στο σπίτι να κλαίει και να περιμένει νέα για τον θετό του πατέρα αντί να κουνάει το πέος του σε συναυλία.

«Ο γιος ενός εκ των δισεκατομμυριούχων είναι σε συναυλία αυτή τη στιγμή. Υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι σπίτι, να λυπάσαι, να κλαις, υποτίθεται οτι πρέπει να είσαι δίπλα στο τηλέφωνο και να αναμένεις νέα. Δεν είναι στενόχωρο που είσαι ένας δισεκατομμυριούχος και κανείς δε νοιάζεται για σένα; Αγνοείσαι και οι μ@λ@κες είναι έτοιμοι να κουνήσουν δολάρια σε συναυλίες. Είναι τρελό. Προτιμώ να είμαι άφραγκη και φτωχή γνωρίζοντας πως με αγαπούν», είπε η Cardi B.

Σε αυτό ο Ζαζ απάντησε ότι είναι «posh trash διάσημη. Η Cardi B προσπαθεί να πάρει clout από μένα και τον πόνο της οικογένειας μου».

υποβρύχιο

Αυτή η απάντηση δεν ξεπερνάει με τίποτα την αντίστοιχη που έδωσε σε άλλους για την παρουσία του στη συναυλία, ενόσω αγνοείται το υποβρύχιο. «Μπορεί να είναι άκομψο να είμαι εδώ, αλλά η οικογένεια μου θα ήθελε να είμαι στους Blink-182, καθώς είναι η αγαπημένη μου μπάντα και η μουσική με βοηθάει σε δύσκολες στιγμές».

* Πηγή: Dailymail