Τα κατάφερε η Julia Fox. Μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη, τολμηρή αλλά ταυτόχρονα στυλάτη εμφάνισή της. Μετά τα τεράστια γάντια και το diy denim look, η αμερικανο-ιταλίδα τραβά ξανά την προσοχή με το outfit που φόρεσε στο after-party των Oscars 2022.

To βλέμμα πέφτει κατευθείαν στο δερμάτινο φόρεμα με το πλαστικό μαύρο χέρι, Γερμανού σχεδιαστή του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, καθώς όπως είπε η Fox «δεν μπορεί να το προφέρει». Το συνδύασε με επίσης δερμάτινα γάντια, πανωφόρι και μπότες, όλα του Οίκου Balenciaga.

Φυσικά, δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστο το clutch bag με αληθινή ανθρώπινη τρίχα σε μαύρο χρώμα. Άλλη μία statement λεπτομέρεια, από εκείνες που μας έχει συνηθίσει η 31χρονη πρωταγωνίστρια του Uncut Gems.

Julia Fox

Φωτογραφίες: Getty Images

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

To look της ολοκλήρωσε με slick κότσο δεμένο χαμηλά στον σβέρκο και με το χαρακτηριστικό της -πλέον- μακιγιάζ. Η ίδια το αποκαλεί «Fox Eye» και έχει κάνει και tutorial reel στο Instagram για να μας δείξει πως να το αντιγράψουμε και εμείς. Φυσικά, και στην συγκεκριμένη περίσταση το επιμελήθηκε η ίδια και όχι κάποιος επαγγελματίας make-up artist.

Θέλετε να το αντιγράψετε; Δείτε παρακάτω πως, με καθοδήγηση της ίδιας της Julia Fox

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@juliafox)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Julia Fox: Πάει το DIY styling ένα βήμα παρακάτω – Συνδύασε κομμένη μπλούζα με γιγάντια γάντια και ίδιες μπότες

Total Denim Look: Γιατί το καναδικό tuxedo έγινε παγκόσμιο trend

Λευκά sneakers: Ο πρωταγωνιστής του street style την άνοιξη – Πώς να τα συνδυάσεις