Μπορεί να γνωρίσαμε την Julia Fox σαν την σύντροφο του Kanye West, ωστόσο πλέον έχει μετατραπεί σε ένα νέο fashion icon. Συνεχίζει να κάνει εμβληματικές εμφανίσεις και ιδιαίτερα looks, που ταιριάζουν τέλεια με το περίεργο μακιγιάζ της. Στην τελευταία της εμφάνιση, οι μπότες της έκαναν matchy matchy με γάντια της, που θύμιζαν αυτά για το πλύσιμο των πιάτων.

Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και οι κοντές φούστες είναι το ατού της, και σε κανένα της σχεδόν outfit δεν λείπουν. Οι μαύρες δερμάτινες μπότες που συνδύασε με μια λευκή μίνι φούστα έφταναν μέχρι τους μηρούς και τα γάντια «τύπου Lady Gaga» έφταναν σχεδόν μέχρι τις μασχάλες της.

Πάνω φορούσε ένα crop top με κομμένο κάτω από το στήθος, με την ασορτί χαμηλή φούστα στο ίδιο ύφασμα. Και τα δύο είναι φτιαγμένα από την ίδια μπλούζα, την οποία έκοψε. «Σούπερ εύκολο, σούπερ χαριτωμένο» DIY look, έγραψε σε ένα tutorial στο Instagram της. «Μπορείς πραγματικά να αποφασίσεις αν θέλεις να είναι σουτιέν ή να είναι ένα crop top. Επίσης μπορείς να κάνεις ψηλόμεση την φούστα ή χαμηλόμεση. Προφανώς έκανα την δεύτερη εκδοχή» είπε. Η Fox κράταγε και μια τσάντα Balenciaga “Hourglass”, που αγαπούσε η πρώην του Kanye West, Kim Kardashian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@juliafox)

Οι τολμηρές επιλογές της Julia Fox

H Fox, επίσης, εμφανίστηκε στην εκδήλωση της σχεδιάστριας μόδας LaQuan Smith άνοιξη/καλοκαίρι 2022 στο Δυτικό Χόλιγουντ, φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπραλέτ με παγιέτες που έμοιαζε σαν να ήταν κομμένο από την μαύρη φούστα της. Φαίνεται ότι μετά από τις μπλούζες να έχει ένα νέο εφευρετικό στιλιστικό κόλπο. Κόβει τις ζώνες της και τις μετατρέπει σε μπλουζάκια σουτιέν. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη χειροποίητη στιγμή που το μοντέλο φοράει ρούχα που έχει κόψει. Πρόσφατα έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram πώς μετέτρεψε ένα ψηλόμεσο τζιν σε χαμηλό τζιν και ένα ασορτί τοπ, το οποίο συνδύασε με μια τσάντα Alexander Wang φτιαγμένη από ξεθωριασμένα τζιν. Μπορούμε να πούμε πως ξέρει να απογειώνει τα looks που κυριάρχησαν τις προηγούμενες δεκαετίες, και είναι ικανή να τα επαναφέρει στη μόδα. Όποια τολμηρή, ας το δοκιμάσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@juliafox)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Total Denim Look: Γιατί το καναδικό tuxedo έγινε παγκόσμιο trend

Ralph Lauren: Με τη νέα του συνεργασία ξαναγράφει την Ιστορία

Λευκά sneakers: Ο πρωταγωνιστής του street style την άνοιξη – Πώς να τα συνδυάσεις