Θα πίστευε κανείς πως ο David Beckham δε θα χρειαζόταν να περιμένει ποτέ σε καμία ουρά. Και το πιθανότερο είναι πως μέχρι σήμερα δεν του έχει συμβεί. Όμως, αυτό είναι που λένε πως στον θάνατο είμαστε όλοι ίσοι. Όχι μόνο με την έννοια πως όλοι θα πεθάνουμε, αλλά με την έννοια πως όσοι μένουν πίσω είναι εξίσου ίσοι. Το ίδιο θρηνούν, πονάνε και σίγουρα δεν υπάρχει προτεραιότητα στην εκδήλωση του πόνου της απώλειας και στην επιθυμία να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο για πάντα.

Στις ουρές που έχουν στηθεί στο Victoria Gardens στο Λονδίνο, οι ουρές των ανθρώπων που θέλουν να αποχαιρετήσουν την Ελισάβετ, είναι τέτοιες ώστε η μέση αναμονή είναι στις 9 ώρες. Σε ώρες αιχμής αυτό το διάστημα αυξάνεται και ο David Beckham πήγε πάνω στην ώρα αιχμής, έχοντας αναμονή 12 ωρών. Μάλιστα, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει το όνομά του ή τη γνωριμία του με τη βασιλική οικογένεια για να περάσει πρώτος. Περίμενε κανονικά όπως όλοι.

Θυμίζοντας κάτι από Thomas Shelby και Peaky Blinders, ο David Beckham φορούσε τραγιάσκα, πουκάμισο, γιλέκο, γραβάτα και μάλλινο κοστούμι και τίμησε με τον τρόπο του την Ελισάβετ.

«Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή που θα θυμάμαι, είναι όταν έλαβα τον τίτλο τιμής. Πήρα τους παππούδες μου μαζί, που με μεγάλωσαν να υποστηρίζω τη βασιλική οικογένεια. Κι όταν ανέβηκα, είχα εκεί και τη γυναίκα μου μαζί και πήρα τον τίτλο και μίλησα στην Αυτού Μεγαλειότητα. Της έκανα ερωτήσεις. Ήμουν τυχερός που είχα μερικές τέτοιες στιγμές στη ζωή μου, που ήμουν δίπλα στη Βασίλισσα. Μπορούμε να δούμε την αγάπη που δείχνουν όλοι, πόσο ιδιαίτερη ήταν και την κληρονομιά που αφήνει πίσω της. Είναι μια λυπηρή μέρα. Είναι όμως και μια μέρα να θυμόμαστε αυτή την τρομερή κληρονομιά».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Και τι κακό κάνουμε που μας γοητεύουν τα «βασιλικά»;

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά τον θάνατό της η σειρά The Crown ανέβηκε στο Top10 του ελληνικού Netflix

Κι όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν gamer: Το παιχνίδι που ήταν εθισμένη και η χρυσή κονσόλα που είχε