Η Cardi B παίρνει τα πρωτεία για τον Άγιο Βαλεντίνο, αφού ο σύζυγός της Offset, μάλλον φάνηκε λίγο υπερβολικός με τα δώρα. Για την ακρίβεια, η 29χρονη ράπερ πλημμύρισε με διαμάντια, τριαντάφυλλα και τσάντες Chanel. Έξι στο σύνολό τους…

Το πρώτο δώρο το έλαβε μία μέρα νωρίτερα, αφού επιστρέφοντας στην έπαυλη μετά το Super Bowl, την περίμενε μια εκπληκτική σύνθεση λουλουδιών. Ακόμα και η πισίνα ήταν γεμάτη με κόκκινα τριαντάφυλλα. «Η μέρα μου πήγε κάπως έτσι χθες… Σ’αγαπώ μωρό μου @offset», έγραψε η Cardi στις φωτογραφίες που δημοσίευσε τη Δευτέρα.

Μαζί όμως με αυτά, η Cardi δέχθηκε και έξι τσάντες Chanel συνολικής αξίας 28.241$. Η ίδια προφανώς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τα δώρα, τα οποία έδειξε στα stories της στο Instagram.

Τα παραπάνω ολοκλήρωσε ένα ρολόι γεμάτο διαμάντια, το οποίο έκανε την ράπερ να ξεσαλώσει ακόμα περισσότερο, λέγοντας: «Μωρό μου, δεν ξέρω πώς να δεχτώ όλη αυτή την αγάπη. Θα σου ρουφάω όλο το βράδυ τον π@@@». Φυσικά τον πείραξε κιόλας λέγοντας: «Γι’ αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε παιδιά!».

Με πληροφορίες από Daily Mail