Τα περίεργα ονόματα έχουν γίνει νούμερο ένα trend πλέον. Φαίνεται οι celebrities του εξωτερικού να ανταγωνίζονται για το ποιος θα δώσει το πιο παράξενο όνομα στο παιδί του. Μετά από την Kylie Jenner, που σκεφτόταν να βγάλει το παιδί της Wolf (Λύκο), τώρα η Cardi B ανακοινώνει ότι το παιδί της θα ονομαστεί Wave ( Κύμα).

Κανείς δεν ξέρει γιατί δίνουν ονόματα ινδιάνων στα παιδιά τους. Η Cardi και ο Offset το ανακοίνωσαν σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Σίγουρα θα έχει πρόβλημα όταν θα του φωνάζει στην παραλία να προσέχει με τα κύματα. Μια μικρή σύγχυση θα δημιουργηθεί στο παιδί. Μπορεί να μην το σκέφτηκαν καν βέβαια.

Ο Wave Set Cephus γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου και είναι το δεύτερο παιδί της ράπερ, καθώς έχει και μια τρίχρονη κόρη, την Kulture. Ο Offset έχει τρία παιδιά από άλλες σχέσεις, τα 7χρονα δίδυμα που ονομάζονται Kalea και Kody, καθώς και τη 12χρονη Jordan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFFSET (@offsetyrn)

Οπότε η Cardi ακολουθά την τάση και γίνεται μια ακόμα ceebrity που βαφτίζει το παιδί της ουσιαστικά με ένα «παρατσούκλι».  Οι γονείς τους εξασφάλισαν ότι τα ονόματά τους θα συνεχίσουν να μπαίνουν σε λίστες με τα «χειρότερα» ονόματα μωρών διασημοτήτων. Η Kim Kardashian και ο πρώην σύζυγός της Kanye West, για παράδειγμα, έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα που συνδέονται με τη γεωγραφία ή τη θρησκεία: North, Chicago, Saint και Psalm.

Ακόμα, η Beyonce και Jay-Z ονόμασαν την κόρη τους, Rumi και το δίδυμο αδερφάκι της, Sir. Την μεγαλύτερη αδερφή της, την ονόμασαν Blue Ivy. Το βραβείο του πιο περίεργου ονόματος παίρνουν, όμως, τα παιδιά του Elon Musk και τη Grimes. Το πρώτο τους παιδί βαφτίστηκε X Æ A-12, όπου το γράμμα «Χ» είναι το μικρό όνομα του παιδιού και «ΑΕ Α-ΧΙΙ» το μεσαίο όνομα. Την κόρη τους, την ονόμασαν Υ, μάλλον γιατί είναι το δεύτερο γράμμα που χρησιμοποιείται σε επιστήμες μετά το Χ.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Rihanna: Χωρίζει με τον A$AP Rocky; Φήμες ότι την «κεράτωσε» με φίλη και συνεργάτιδα της

Harry και Meghan: Αναγκάστηκαν να επισκεφτούν την Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 2 χρόνια – Η κακή κατάσταση της υγείας της

Amy Schumer: Μιλά για τις απειλές θανάτου που δέχτηκε μετά το αστείο στα Oscars – Τις αποδίδει στον μισογυνισμό