H Cardi B διέγραψε το προφίλ της στο Twitter και στο Instagram όταν κάποιοι χρήστες αναφέρθηκαν στους λόγους, που η ράπερ δεν παρευρέθηκε στα Grammys 2022. Παρότι το τραγούδι της με τίτλο «Up» ήταν υποψήφιο για την καλύτερη ραπ ερμηνεία στα φετινά βραβεία, η ίδια δεν δήλωσε ότι θα παραβρεθεί.

Η Cardi B φαίνεται να νευρίασε, καθώς πολλοί χρήστες αναφέρθηκαν στα παιδιά της. Θεώρησαν ότι είναι ο λόγος που δεν πήγε στα Grammy.

«Διαγράφω το twitter μου, αλλά Θεέ μου μισώ αυτήν την γαμ@@νη βάση των ηλίθιων θαυμαστών. Μιλάνε για τα παιδιά μου, επειδή δεν πήγα στα Grammy; Πότε υπονόησα ότι θα πάω και δεν πήγα; Γαμ@@νοι ηλίθιοι, δεν μπορώ, πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου», έγραψε πριν κλείσει το Twitter της.

Σε σχόλιο χρήστη η Cardi Β απάντησε γράφοντας «Ελπίζω να πεθάνουν οι μαμάδες σου». Η διαδικτυακή μάχη συνεχίστηκε με προκλητικά σχόλια και από τις δύο πλευρές.

«Cardi B φιλάς το αυτιστικό παιδί σου με αυτό το στόμα;» της έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Κανένα από τα παιδιά μου δεν είναι αυτιστικό… μην προβάλετε αυτό που εσείς είστε» απάντησε στην συνέχεια η ράπερ.

«SUCK MY D–K», έγραψε στο τέλος Cardi B πριν βγει τελείως από το Twitter. Κάποιοι την «έκραξαν» για τον τρόπο που μίλησε στους φανς της. Από την άλλη, υπήρξαν κι αυτοί που την επαίνεσαν γιατί υποστήριξε τον εαυτό της και την οικογένειά της. Είναι συχνό φαινόμενο, τον τελευταίο καιρό, να ξεσπά «πόλεμος» μεταξύ ενός καλλιτέχνη και των θαυμαστών του.

Πρόσφατα, στην ίδια θέση βρέθηκε και η Doja Cat, η οποία δέχθηκε πυρά από θαυμαστές της στην Παραγουάη. Την επέκριναν για τον τρόπο που αντιμετώπισε την ακύρωση μια συναυλίας της. Τα εχθρικά tweets την ανάγκασαν να ξεσπάσει και να θέλει να τα «παρατήσει».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Rita Ora: Οι φωτογραφίες με το μπλε μπικίνι στην έρημο της Γιούτα

Από το Sex Education στην επιτυχία του Bridgerton: Ποια είναι η Simone Ashley;

Madonna: Τρομακτικά περίεργο το τελευταίο της βίντεο στο TikTok