H Grimes αποκάλυψε ότι γέννησε κρυφά το δεύτερο παιδί της με τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, ένα κοριτσάκι, περίπου έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο Vanity Fair, ενώ το όνομα που θα της δώσουν είναι Exa Dark Sideræl, αλλά την αποκαλούν Y, κάτι που ταιριάζει λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μεγαλύτερος αδερφός της αναφέρεται ως X, από το όνομά του X Æ A-XII.

Το όνομα του νεογέννητου το εμπνεύστηκε από τον όρο «exaFLOPS», που είναι «η ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεπτομύριο πράξεις σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή ανά δευτερόλεπτο» για να τονίσει την σημασία της «ταχύτητας». Το «Dark» έχει να κάνει με την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι και το άγνωστο.

Αποκάλυψε στην συνέντευξη στο περιοδικό ότι το μωρό έχει κολικούς -καθώς ακουγόταν να κλαίει- και ότι δεν ήξερε τι σκεφτόταν όταν έγινε η σύλληψη του. Η Y γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας, δηλαδή λίγους μήνες αφότου αυτή και ο μεγιστάνας της είχαν χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης. Τώρα, το ζευγάρι είναι κατά κάποιον τρόπο ξανά μαζί, αφού η Υ τους έφερε πάλι κοντά.

Παρότι είναι χωρισμένοι ελπίζουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά του, λέγοντας στο Vanity Fair ότι «ήθελαν πάντα τουλάχιστον τρία ή τέσσερα παιδιά μαζί». Πάντως ο 50χρονος Musk έχει ήδη πέντε γιους από τον πρώτο του γάμο με την συγγραφέα Justine Wilson. Έχει ξαναπαντρευτεί την Talulah Riley δύο φορές κιόλας, μια το 2010 και μετά το 2013. Έβγαινε επίσης με την Amber Heard από το 2017 έως το 2018. Πρόσφατα φημολογήθηκε ότι έβγαινε με την Αυστραλή ηθοποιό Natasha Bassett.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☘︎??????࿎ (@grimes)