Την ώρα που το όνομα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τα παθιασμένα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς στο Τόκιο, ο πρώην της, Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακλάρντ, κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε νεαρά κορίτσια.

Σύμφωνα με το Variety, μία κοπέλα 24 ετών κατηγόρησε τον παραγωγή πως την προσέγγισε όταν ήταν 17, με αντάλλαγμα να της δώσει ρόλο σε ταινία. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα δήλωσε πως συναντήθηκαν σε μια σοφίτα στη Νέα Υόρκη και έτσι της δόθηκε ένας μικρός ρόλος στην ταινία του «Good Time».

Βέβαια, ενώ η ίδια περίμενε να γυρίσει σκηνή με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον, τελικά ο ρόλος της αφορούσε σκηνή με έναν ηθοποιό που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί. 

«Η αγωνία μου μεγάλωσε από το πουθενά, όταν ένας ηθοποιός ψιθύρισε στο αυτί μου αν “θα μπορούσε να το χώσει μέσα” ενώ οι κάμερες γυρνούσαν. Είπα “όχι”», δήλωσε η κοπέλα, ενώ μετά από αυτό, έκανε τακτικά σεξ με τον Μακλάρντ, με τη συνέναισή της.

Σε μία δεύτερη κατηγορία, μια άλλη κοπέλα ισχυρίστηκε πως όταν ήταν 18 ετών όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν. Και σε αυτή την περίπτωση ο παραγωγός της έταξε καριέρα, αρκεί πρώτα να κοιμηθεί μαζί του. 

«Ο Σεμπάστιαν και εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε», ισχυρίστηκε. «Το πράγμα προχώρησε και στη συνέχεια, χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή μου, μπήκε μέσα μου χωρίς να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό».

Μάλιστα, η ίδια είπε πως είχε τσακώσει τον Μακλάρντ, να στέλνει μηνύματα και σε 15χρονη. Όταν του το είπε δε, εκείνος καυχιόταν. 

Η Ραταϊκόφσκι δεν έχει κάνει προς το παρόν δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν για τον πρώην σύζυγό της, αλλά φίλοι που βρίσκονται κοντά της λένε πως «πέφτει απτά σύννεφα» για τα όσα έγιναν γνωστά.