Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόζες στο Instagram, αλλά κάθε φορά εντυπωσιάζει το ίδιο με κάθε ανάρτησή της. Αυτή τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό Inamorata, παρουσιάζοντας ένα μαγιό από τη νέα της συλλογή.

Πρόκειται για ένα ολόσωμο πλεκτό μαγιό, το οποίο ίσα που κάλυπτε κάποια σημεία του σώματός της. Είναι προφανές πως αν δεν έχει μία γυναίκα το σώμα της Ραταϊκόφσκι δεν θα νιώθει πολύ άνετα να το φορέσει. 

Ραταϊκόφσκι
Ραταϊκόφσκι
Ραταϊκόφσκι

Στο μεταξύ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ταξίδεψε στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο, εκεί όπου διαφημίζει τη συλλογή της. Ποζάροντας σε μια παραλία με λευκή άμμο με ένα ωραίο φόντο από πίσω, το μοντέλο βγήκε στην πιο σέξι εκδοχή της.

Όσο για τη συλλογή, είναι μέρος  της συνεργασίας της με το Mirror Palais, που όπως η Ραταϊκόφσκι είπε: «Όταν ο @marcelogaia και εγώ αρχίσαμε να μιλάμε για το τι θέλαμε να φτιάξουμε για τη συλλογή @mirrorpalais x @inamoratawoman, ήξερε αμέσως ότι ήθελε να με φέρει στη Βραζιλία. Παρόλο που το ταξίδι μου στο Ρίο ήταν σύντομο, το ερωτεύτηκα ολοκληρωτικά», συνέχισε για να προσθέσει: «Σε ευχαριστώ, Μαρσέλο, που με πήγες στην αγαπημένη σου πόλη και με μύησες στην κουλτούρα της μαμάς σου. Ανυπομονώ να επιστρέψω και ανυπομονώ να δείτε όλοι σας τι μαγειρέψαμε».