Οι χορεύτριες που μήνυσαν την Lizzo για σεξουαλική παρενόχληση, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και body-shaming, έδωσαν συνέντευξη στο CBS, μιλώντας εκτενέστερα για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια που βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο.

Οι Arianna Davis και Crystal Williams αναφέρθηκαν στα όσα βίωσαν στο πλευρό της Lizzo, η οποία παρά το γεγονός πως στη δημόσια εικόνα της προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του body positivity, ντρόπιαζε σε κάθε ευκαιρία τις χορεύτριές της.

Μάλιστα, η βραβευμένη με Grammy ντρόπιαζε την Arianna Davis για τα παραπάνω κιλά της, εκφράζοντας ανησυχίες για το βάρος της. Η καταγγέλουσα εξήγησε πως αυτό την οδήγησε στην αδηφαγία, προκειμένου να μη χάσει τη δουλειά της. Η ίδια αναφέρθηκε και στον εξευτελισμό που ένιωσε σε κλαμπ του Άμστερνταμ, όταν η Lizzo την ανάγκασε να θωπεύσει το γυμνό στήθος μίας performer, παρά τη θέλησή της.

«Ήταν εξευτελιστικό» είπε η Davis, αναφέροντας πως πιέστηκε έντονα και δεν ελήφθησαν υπόψιν οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις. 

Lizzo

Οι καταγγέλουσες τόνισαν πως δεν μίλησαν νωρίτερα γιατί φοβόντουσαν τις επιπτώσεις στη δουλειά τους, με την Williams να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να αντέξω το ότι όλα αυτά συνέβαιναν στο παρασκήνιο. Αντιτίθεται η Lizzo σε όλα όσα πρεσβεύει».

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Lizzo δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για τις καταγγελίες.