Εδώ και κάμποσο καιρό φημολογείται πως ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι. Κανείς από τους δύο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες, θέλοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι πυροδοτήθηκε τον Αύγουστο, όταν διασκέδαζαν μαζί σε κέντρο διασκέδασης στην Χαλκιδική. Μάλιστα, αποχώρησαν μαζί, μπαίνοντας στο ίδιο αυτοκίνητο και με κατεύθυνση το ίδιο ξενοδοχείο.

Λίγες ημέρες αργότερα, τον ίδιο μήνα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασε τα γενέθλιά της σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα, στη Ζάκυνθο, μαζί με την παρέα της, βάζοντας ξανά φιτιλιές.

Διαβάστε ακόμη: Άλλο ένα δίωρο Babylon γύρισε ο Damien Chazelle με το… iPhone του

Πάντως, η Γαρυφαλιά έχει παραδεχτεί δημόσια πως είναι ερωτευμένη. Όταν είχε βρεθεί στην απονομή των πολυπατινένιων επιτυχιών του συγκροτήματος Μέλισσες, είχε πει στις κάμερες: «Είμαι καλά. Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη».

Πέραν από κάποια βίντεο στο TikTok της με μουσική υπόκρουση τον Χρήστο Μάστορα, η πρώην παίκτρια του GNTM δεν μας είχε δώσει κάτι χειροπιαστό. Κάτι που έκανε λίγο πριν φύγει το 2022. Ειδικότερα, ανέβασε ένα insta story, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της ίδιας και δίπλα της να αχνοφαίνεται το πρόσωπο ενός άντρα, το οποίο ίσως και να παραπέμπει στον Μάστορα. Όπως και να ‘χει, αν τελικά είναι μαζί, φαίνεται πως θέλουν να το απολαύσουν χωρίς τα περιττά δημοσιεύματα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πηγή: Hello.gr