Ο Kevin Spacey κατέθεσε μέσω της νομικής του ομάδας, αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο σε μια προσπάθεια να αναιρέσει τις κατηγορίες του Anthony Rapp για σεξουαλική επίθεση. Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί που αφορούν ένα πάρτι το 1986, είναι ψευδείς και δεν έγιναν ποτέ.

Ο Rapp, ο οποίος έχει εμφανιστεί στην παραγωγή του Broadway του Rent και του τηλεοπτικού Star Trek: Discovery, ισχυρίστηκε ότι σε ηλικία 14 ετών πήγε σε ένα πάρτι, το 1986, στο σπίτι του Spacey στο Μανχάταν. Εκεί, όπως ισχυρίζεται, ο 26χρονος Spacey τον άρπαξε από τους γλουτούς, πετώντας τον σε ένα κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω του.

Οι δικηγόροι του Spacey υποστήριξαν ότι η συνάντησή τους ήταν μικρότερη των 30 δευτερολέπτων, με την σωματική τους επαφή να είναι φευγαλέα και πως ο Rapp ήταν σε θέση να απομακρυνθεί εύκολα. Ο Spacey αρνείται κατηγορηματικά ότι έγιναν τα πράγματα όπως τα διηγήθηκε ο Rapp.

O ίδιος ανέφερε πρώτη φορά το περιστατικό το 2017, παρακινώντας κι άλλους να εμφανιστούν και ουσιαστικά να τερματίσουν την καριέρα του Spacey.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr:

Mr. & Mrs. Peltz Beckham: Οι πρώτες λαμπερές φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn και της Νicola

Tyra Banks: Υπερασπίζεται την αμφιλεγόμενη φωτογράφιση των SKIMS και την Kim Kardashian

Πριγκίπισσα Charlene: Φουντώνουν οι φήμες ότι έφυγε ξανά από το Μονακό – Τι έχει συμβεί

Με πληροφορίες από Deadline