Στο βίντεό της «Life in Looks» για τη βρετανική Vogue, η Kate Moss αναπόλησε τη στιγμή που ο πρώην φίλος της, Johnny Depp, της έκανε δώρο ένα κολιέ που έβγαλε από μέσα του με φυσική διαδικασία. Μιλώντας για το αστραφτερό τσόκερ που φόρεσε για τα βραβεία μόδας CFDA το 1995, η Βρετανίδα καλλονή είπε: «Αυτό το διαμαντένιο κολιέ μου έδωσε ο Johnny. Ήταν τα πρώτα διαμάντια που είχα ποτέ…τα έβγαλε από τη χαράδρα του πωπού του».

«Βγαίναμε για δείπνο και είπε: ”Έχω κάτι στο παντελόνι μου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά;”. Αναρωτήθηκα τι λέει». Η Moss έβαλε «το χέρι της κάτω από το παντελόνι του», κι έβγαλε ένα διαμαντένιο κολιέ. Ας ελπίσουμε ότι καθάρισε καλά τα πετράδια πριν τα φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Οι δυο τους ήταν από τα κορυφαία ζευγάρια της δεκαετίας του ’90, κι είχαν σχέση από το 1994 έως το 1998. Η Moss είπε ότι αντιμετώπισε προβλήματα για πολύ καιρό μετά τον χωρισμό τους.

«Δεν υπάρχει κανείς που να ήταν ποτέ πραγματικά σε θέση να με φροντίσει. Ο Johnny έκανε για λίγο… Και αυτό μου έλειψε όταν έφυγε. Πραγματικά έχασα κάποιον που μπορούσα να εμπιστευτώ», είπε στο Vanity Fair το 2012, θυμίζοντας τα «χρόνια και χρόνια κλάματος» που ακολούθησαν.

Τώρα το 48χρονο σούπερ μόντελ είναι σε μακροχρόνια σχέση με τον φωτογράφο Nikolai von Bismarck, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια σειρά ευεξίας και έχει αναλάβει την 19χρονη κόρη Lila, η οποία ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο, καθώς έγινε το νέο πρόσωπο του Calvin Klein.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Meghan Markle: Την κατηγορούν ότι αντιγράφει και επισκιάζει την Πριγκίπισσα Diana, ενόψει της επετείου του θανάτου της

Νέες αποκαλύψεις από Ισπανό παπαράτσι: Η Shakira είχε κρυφή σχέση με τον Nadal, ο Pique την είχε απατήσει και άλλες φορές

Camila Morrone ήταν και πάει: Γιατί χώρισε ο Leonardo DiCaprio μετά από 4 χρόνια