Η πρώην φίλη του Μάθιου Πέρι, Κέιτι Έντουαρτς, εικάζει ότι ο πρωταγωνιστής των «Friends» μπορεί να είχε υποτροπιάσει το διάστημα που προηγήθηκε του θανάτου του.

«Ξέρω τον Μάθιου και ξέρω ότι δεν θα πνιγόταν έτσι απλά» δήλωσε η Έντουαρντς στη βρετανική Sun για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι στο τζακούζι του σπιτιού του.

«Νομίζω ότι μπορεί να πήρε ναρκωτικά την εβδομάδα που προηγήθηκε».

Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται ότι έβγαινε για λίγο με τον «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια το 2006, μετά από συνάντησή τους στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Ισχυρίζεται ότι παρέμειναν κοντά και μετά το τέλος της περιπέτειάς τους και ότι εργάστηκε ακόμη και ως βοηθός του το 2011.

Στις 28 Οκτωβρίου, ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός από πνιγμό σε τζακούζι στο σπίτι του στο Λος
Άντζελες. Ήταν 54 ετών.

Μάθιου Πέρι: Το παζλ δεν συμπληρώνεται

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές τοξικολογικές εκθέσεις βγήκαν αρνητικές για φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη, η Έντουαρτντς λέει ότι «το παζλ δεν συμπληρώνεται» όσον αφορά τις λεπτομέρειες του θανάτου του.

Μάθιου Πέρι: «Είχε προτίμηση στο νερό όταν έπινε αλκοόλ ή ναρκωτικά»

«Είπαν ότι δεν υπήρχαν συνταγογραφούμενα παυσίπονα στον τόπο του εγκλήματος, πράγμα που δεν με εκπλήσσει, επειδή δεν άφηνε φάρμακα να βρίσκονται τριγύρω» συμπλήρωσε.

«Ήταν παρανοϊκός και τα έπαιρνε όλα, ώστε να μην υπάρχουν αποδείξεις, και μετά πήγαινε για περισσότερα όταν ήταν έτοιμος».

Η Έντουαρτς επισήμανε ότι η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι στο Instagram είχε ενδείξεις που υποδηλώνουν πιθανή υποτροπή.

Η τελευταία ανάρτηση του κωμικού στο Instagram, που έγινε πέντε ημέρες πριν από τον θάνατό του, ήταν ένα στιγμιότυπο του στο τζακούζι με τη λεζάντα: «Ω, έτσι ζεστό νερό που στροβιλίζεται γύρω σου σε κάνει να αισθάνεσαι καλά; Είμαι ο Μάτμαν».

«Αυτό με τον “Μάτμαν” δεν ήταν κάτι που έλεγε όταν ήταν νηφάλιος. Ο “Μάτμαν” έβγαινε όταν δεν ήταν νηφάλιος και ένιωθε κάπως ανίκητος» συμπλήρωσε εκείνη.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ηθοποιός είχε μια προτίμηση στο νερό όταν έπινε αλκοόλ ή έκανε χρήση ναρκωτικών, ισχυριζόμενος ότι ένας πρώην γείτονας τον βρήκε κάποτε «γυμνό και φτιαγμένο στην πισίνα του».

Ο Μάθιου Πέρι κηδεύτηκε στο Forest Lawn Memorial Park στο Hollywood Hills στις 8 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από PageSix