Ο Ματ ΛεΜπλάνκ, ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια», αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι, στην πρώτη του τοποθέτηση, μετά το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλαν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Με ανάρτησή του στο Instagram, o Ματ ΛεΜπλάνκ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

«Με βαριά καρδιά, λέω αντίο. Τα όσα περάσαμε μαζί είναι, ειλικρινά, από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου» σημείωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, για τη μεγάλη απώλεια.

«Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί του και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα γελάω πάντα όταν θα σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ» υποσχέθηκε.

«Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και, εικάζω πως θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς» έγραψε, κλείνοντας το μήνυμά του με μια χιουμοριστική νότα, όπως αρμόζει άλλωστε στον «Τσάντλερ».

Το μήνυμά του συνοδευόταν από κοινές τους φωτογραφίες από σκηνές της σειράς, αλλά και μία ομαδική αγκαλιά από τους έξι πρωταγωνιστές της σειράς που λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως στο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι δεν δίνεται κάποια συγκεκριμένη αιτία θανάτου.

Αναμένεται να πάρει ακόμα και 6 μήνες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ίσως καθορίσουν τα αίτια του θανάτου του.