Πήρε καιρό στους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» να συνειδητοποιήσουν ότι ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή. Μόλις χθες ο Ματ ΛεΜπλανκ είπε το «αντίο» στον τηλεοπτικό του συγκάτοικο και κολλητό φίλο, ενώ μετά από λίγες ώρες, η Μόνικα, κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ, αποχαιρέτισε τον Τσάντλερ με μία σκηνή που υπήρξε ορόσημο για τη σειρά που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ.

Προς το παρόν αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να αναφερθώ λίγο στο παρελθόν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μια ερωτική περιπέτεια μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», έγραψε στο Instagram η Κόρτνεϊ Κοξ ποστάροντας τη σκηνή που οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι κατά την επίσκεψη στο Λονδίνο για τον γάμο του Ρος.

«Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου»

Ο Ματ ΛεΜπλανκ, ο «Τζόι» από τα «Φιλαράκια», αποχαιρέτησε χθες τον Μάθιου Πέρι, στην πρώτη του τοποθέτηση, μετά το κοινό ανακοινωθέν που έβγαλαν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, o Ματ ΛεΜπλανκ γράφει:

«Με βαριά καρδιά, λέω αντίο. Τα όσα περάσαμε μαζί είναι, ειλικρινά, από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί του και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα γελάω πάντα όταν θα σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ.

Άπλωσε τα φτερά σου και πέτα αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και, εικάζω πως θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».