Δεν έκανε διάλειμμα από τις ναρκωτικές ουσίες ο Μάθιου Πέρι, παρά την στενή παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα. Έβρισκε πάντα τρόπο να έχει τις ουσίες που ήθελε, καθώς είχε φτιάξει ένα δίκτυο με γυναίκες μέσω εφαρμογών γνωριμιών για να του παραδίδουν τα ναρκωτικά χάπια, που επιθυμούσε. Σημειωτέον ότι ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» άφησε την τελευταία του πνοή, στο υδρομασάζ του σπιτιού του τον Οκτώβριο, μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Παρά τις δημόσιες δηλώσεις του ότι για χρόνια είχε διακόψει την χρήση ουσιών, τελικά αποδείχθηκε ότι ο Μάθιου Πέρι δεν πραγματοποίησε ποτέ “διάλειμμα” από τις καταχρήσεις. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της 24ωρης παρακολούθησης από νοσηλευτική ομάδα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα, με σκοπό να τον προστατεύσει από επαναλαμβανόμενη χρήση ουσιών, κατάφερε να τις αποκτήσει μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του που ανέφερε η DailyMail, ο ηθοποιός γνωρίζοντας γυναίκες μέσω της εφαρμογής Raya, τις παρακάλεσε να τον προμηθεύσουν με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο στο οποίο ήταν εθισμένος.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος δικτύου από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστηρίζει η πηγή.

«Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε ‘μπορείς να μου φέρεις κάτι;’. Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη», ανέφερε η ίδια πηγή.