Ο Tζορτζ Κλούνεϊ μίλησε σε συνέντευξή του για τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι και για τον εθισμό που είχε με τα χάπια και τις ουσίες. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι γνώριζε για τον εθισμό τουβ αγαπημένου ηθοποιού αλλά αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες για τα «Φιλαράκια». «Γνώρισα τον Ματ όταν ήταν 16 ετών. Παίζαμε μαζί paddle. Είναι περίπου 10 χρόνια νεότερος από εμένα. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο παιδί» είπε ο Κλούνεϊ στο Deadline.

Ακόμη, ο Χολιγουντιανός σταρ θυμήθηκε για τον Μάθιου Πέρι, ότι «το μόνο που ήθελε, ήταν να παίξει σε μια κωμική σειρά». Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν παιδί και το μόνο που μας έλεγε ήταν ότι θέλει να παίξει σε μια κωμική σειρά και θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Και μπήκε σε μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Αλλά δεν ήταν ευτυχισμένος. Δεν του έφερε χαρά, ευτυχία ή γαλήνη».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνέχισε, αναφερόμενος στα χάπια και τις ουσίες, στα οποία είχε εθισμό ο αείμνηστος ηθοποιός. «Ήμασταν στη Warner Brothers, ο ένας δίπλα στον άλλο. Ήταν δύσκολο να παρακολουθήσουμε γιατί δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Ξέραμε απλά ότι δεν ήταν χαρούμενος. Δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά που έλεγε, όλα αυτά τα σπαρακτικά πράγματα. Και αυτό απλώς λέει ότι η επιτυχία και τα χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα δεν σου φέρνουν αυτόματα την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου» κατέληξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τον  Μάθιου Πέρι.

*Photo Credits: SHUTTERSTOCK