Το βιβλίο ονόματι The New Royals αποκαλύπτει μυστικά της βασιλικής οικογένειας και κάνει λόγο για κρυφό παρατσούκλι που δημιούργησε για τη Μέγκαν Μαρκλ, ο βασιλιάς Κάρολος. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.

Σύμφωνα με αυτό και τα όσα γράφει η Κέιτ Νίκολ, το παρατσούκλι προέκυψε από την σκληράδα και την αντοχή που διακατέχει την Μέγκαν Μάρκλ, τονίζοντας πως ό,τι και να της συνέβαινε μπορούσε να το αντιμετωπίσει.

Έτσι, ο βασιλιάς Κάρολος της πρόσαψε το Tungsten. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Πρόκειται για ένα σπάνιο χημικό στοιχείο, το Βολφράμιο, που είναι γνωστό για την αντοχή και την ανθεκτικότητά του και το οποίο το περιοδικό Live Science έχει χαρακτηρίσει ως «ένα από τα πιο σκληρά πράγματα» στον πλανήτη.

Λέγεται δε, πως αυτό το παρατσούκλι συνόδευε τη Μέγκαν πριν καλά καλά παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Οι νέες της γυμνές φωτογραφίες στο Instagram εγείρουν σοβαρά ερωτήματα

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, στην πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ, η Μέγκαν έμοιαζε να είναι το αστέρι ανάμεσά τους. Έδειχνε λαμπερή και γεμάτη πάθος, χρησιμοποιώντας όλες τις ικανότηετς που είχε αποκτήσει από τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας για να παρουσιάσει τις θέσεις της.

Ουίλιαμ και Κέιτ αντιλήφθηκαν από εκείνη την ημέρα πως ακριβώς επειδή ήταν τόσο εντυπωσιακή η Μέγκαν, έπρεπε κι εκείνοι με τη σειρά τους να ανεβάσουν ρυθμούς, προκειμένου να μην έχαναν την αίγλη τους.