Ο πολύκροτος χωρισμός της Shakira και του Gerard Pique συνεχίζεται, με νέο επεισόδιο αυτή τη φορά. Φαίνεται πως η… σεζόν θα είναι μεγάλη, αν κρίνουμε από τα όσα ανέφεραν οι δικηγόροι της Κολομβιανής τραγουδίστριας, στο ισπανικό περιοδικό Informalia, για το πως εξελίσσονται τα πράγματα.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Shakira θέλει να πάρει τα παιδιά της και να μείνουν μόνιμα στο Μαϊάμι, κάτι που ο Pique δεν επέτρεπε. Ωστόσο, οι δικηγόροι της προχωρούν στην επίθεση, λέγοντας πως τα φώτα της δημοσιότητας του ποδοσφαιριστή λόγω των εξόδων, των πάρτι και των ταξιδιών του, που αναπόφευκτα «επηρεάζουν τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Βαρκελώνη».

Η τραγουδίστρια θέλει να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή, μακριά από τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης. Πηγή ανέφερε στο περιοδικό πως «είναι η τέλεια πόλη για να περνούν απαρατήρητοι και μακριά από τον Τύπο. Τα παιδιά της θα μπορούσαν να ζήσουν μια πιο ήσυχη ζωή εκεί. Εξάλλου, έχουν εξαιρετικούς φίλους εκεί και θέλει αυτός ο χωρισμός να μην βλάψει τα παιδιά», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο Pique αν τελικά εξελιχθούν κάπως έτσι τα πράγματα, σκέφτεται πολύ σοβαρά να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη Marca, ο αμυντικός ίσως σκεφτεί να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι για να είναι κοντά στα παιδιά του. Στο μεταξύ, πρόσφατα ο Pique εθεάθη να είναι προβληματισμένος στο αμάξι του και να ακούει Shakira, γεγονός που έγινε viral στο TikTok.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ben Affleck-Jennifer Lopez: Περπατούν σαν κοινοί θνητοί στο Παρίσι και ζουν τον έρωτά τους σε παγκάκι

The Gray Man: Η καλύτερη ταινία του Netflix εδώ και πολύ καιρό, ο Σίσυφος και ο αγνώριστος «Εσκομπάρ»

Linda Evangelista: Ήρθε σε συμφωνία για αποζημίωση από την εταιρεία που της «κατέστρεψε το πρόσωπο»