Υπάρχουν οδυνηρές στιγμές σε μια σχέση από τη στιγμή που υποψιάζεστε έντονα ότι ο σύντροφός σας έχει απατήσει. Σε αυτό το σημείο, μπορεί κάλλιστα να καταλήξετε να γίνετε «ντετέκτιβ», ψάχνοντας για σημάδια.

Ένας άντρας χαρακτηρίστηκε ως «ιδιοφυΐα» αφού μοιράστηκε ένα κόλπο με μπουκάλι νερού, για το οποίο ορκίζεται ότι είναι το κλειδί για την αποκάλυψη των συντρόφων που έχουν απατήσει, και δεν χρειάζεται να είστε ο Ηρακλής Πουαρό για να το πετύχετε.

Έτσι, ο Daniel Hentschel από το Λος Άντζελες, ο οποίος μοιράζεται τακτικά χρήσιμες συμβουλές και hacks, συμβούλευσε τους ανθρώπους που υποπτεύονται ότι ο σύντροφός τους τούς απατά να πάρουν ένα «χρησιμοποιημένο μπουκάλι νερό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μπουκάλι πρέπει να μοιάζει με ένα μπουκάλι «που θεωρητικά θα μπορούσε να ανήκει σε οποιονδήποτε» τονίζοντας ότι το κόλπο θα πετύχει μόνο «αν νομίζουν ότι θεωρείτε πως είναι δικό τους».

Ο Ντάνιελ εξήγησε: «Προσποιηθείτε ότι το ανακαλύψατε στο αυτοκίνητό τους. Χρησιμοποιήστε αυτήν ακριβώς τη διατύπωση: “Εδώ είναι το μπουκάλι σου με το νερό”. Αν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, θα πουν: “Αυτό δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω ποιου είναι”. Παραδέχονται ότι δεν ξέρουν ποιου είναι, επειδή τους έχετε κάνει να νιώσουν ότι τους εμπιστεύεστε. Αν, όμως, σας απατουν, τότε θα προσποιηθούν ότι είναι δικό τους».

@danhentschel Is your partner cheating? TEST #cheating #couple #relationship ♬ original sound – Daniel Hentschel

Φωτογραφία κειμένου: Unsplash+ | Getty Images