Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε εγκυμοσύνες και γέννες στην ελληνική σοουμπίζ τον τελευταίο χρόνο. Λάουρα Νάργες, Μαίρη Συντατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ιωάννα Τούνη είναι τα πιο τρανταχτά ονόματα και ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα στο ξεκίνημα του 2023. Για την ακρίβεια, στο ξεκίνημα το επικοινώνησε στον κόσμο η Ιωάννα Μαλέσκου, μιας και, όπως φαίνεται στην ανάρτησή που έκανε χθες, είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τους τελευταίους δύο μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου είχε χαθεί και δεν έδινε το παρών στα καλέσματα που είχε σε διάφορα events, ενώ και τηλεοπτικά δεν εμφανιζόταν υπό μορφή συνέντευξης ή δηλώσεων. Υπήρχε λόγος τελικά.

Η παρουσιάστρια που φέτος ούτως ή άλλως δεν είναι κάπου τηλεοπτικά, ήθελε να προστατέψει αυτό το χαρμόσυνο νέο από τα μίντια μέχρι να βεβαιωθεί πως όλα βαίνουν καλώς στην κύηση της και μόνο όταν είναι απόλυτα έτοιμη και σίγουρη να το μοιραστεί με τον κόσμο. Κι αυτό συνέβη.

Κρίνοντας από την φουσκωμένη κοιλιά της στη φωτογραφία που ανέβασε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου πρέπει να είναι τουλάχιστον στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ίσως να έχει μπει και στον 5ο. Στην ανάρτηση της ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή της και εξέφρασε τα συναισθήματα της γι΄αυτή τη νέα εποχή στη ζωή της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά “διπλά”. Είναι το λεγόμενο “δύο σε ένα”. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Έτσι, σε λίγους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου θα υποδεχτεί μαζί με τον σύντροφό της, τον Κωνσταντίνο Δάνια, με τον οποίο είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2021, τον καρπό του έρωτα τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συγκινημένη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της

Καρφώθηκε μόνος του ο Pique: Βίντεο του 2021 δείχνει την Clara Chía Marti να βρίσκεται στο σπίτι του – Δεν είχε χωρίσει τότε με τη Shakira

Olivia Wilde: Προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Harry Styles φλερτάροντας τον Brad Pitt